Kampanyamıza Katılın, Kingston HyperX Fury 240 GB SSD ile PC'nizi Uçurun (sonuçlar açıklandı)

Kingston HyperX Fury 240 GB SSD kampanyamıza katılarak PC'nizi adeta uçuracak bu ürünü kazanma şansını yakalayın!

Kampanyamıza Katılın, Kingston HyperX Fury 240 GB SSD ile PC'nizi Uçurun (sonuçlar açıklandı)

SSD yani Solid State Disk'ler uzun süredir PC piyasasında yer alıyorlar ancak tüm kullanıcıların erişebilecekleri fiyatlara gelmeleri oldukça vakit aldı diyebilirim. Bilgisayarında hala bir SSD kullanmayan ve SSD'nin inanılmaz hız kapasitesinden faydalanmayanlar için iyi bir haberimiz var. Kingston HyperX Fury 240 GB SSD çekilişimize katılarak bu yüksek performans ürününü kazanma şansı yakalayabilir, bilgisayarınızın hiç olmadığı kadar hızlı çalışmasına şahit olabilirsiniz.

 

Ürünün teknik özelliklerini kısaca listelemek gerekirse;

  • Disk kapasitesi: 240 GB
  • Okuma ve yazma hızı: 500 MB/sn
  • Boyut: 2.5 inç
  • Bağlantı noktası: SATA 3.0

Eğer Kingston HyperX Fury 240 GB SSD'yi kazanmak istiyorsanız kampanyamıza katılım için gerçekleştirmeniz gerekenleri de sizlere sırasıyla aktarmaya başlayalım.

KAMPANYA KATILIM DETAYLARI

Kampanyamıza katılmak için ilk olarak yukarıda yer alan ürün inceleme videomuzu beğenmeniz ve altına neden bu ürünü almak istediğinize dair bir yorum atmanız gerekiyor. Videonun başlığına tıklayarak videoyu YouTube içerisinde açabilir ve böylece beğenme ve yorum seçeneklerine ulaşabilirsiniz. Tabii ki ürüne dair daha fazla bilgi edinmek isteyenler videoyu izlemeyi de unutmasınlar.

Daha sonra aşağıda yer alan YouTube kanallarını, yukarıdaki videoya yorum attığınız YouTube hesabınızı kullanarak takip etmeniz gerekiyor.

https://www.youtube.com/user/KingstonHyperXTR

https://www.youtube.com/user/KingstonTechnologyTR

Son adım olarak Kingston HyperX Fury 240 GB SSD inceleme videomuzu Facebook hesabınızdan “herkese açık” olarak paylaşmanız gerekiyor. Herkese açık olarak paylaşılmayan şeyleri kontrol etme imkanımız olmadığı için bu adımı doğru şekilde tamamlamanız çok önemli.

Eğer yukarıda bahsedilen tüm koşulları tamamladıysanız artık aşağıdaki katılım formunu doldurabilir ve başvurunuzu bize iletebilirsiniz.

Kampanyamızı kazananlar belirlenmiştir:

Esas talihli: Ekrem Mircea Kurt

Yedek talihli: Fatih Düşün

Kazananlara e-posta ile dönülecektir.

Şimdiden tüm katılımcılarımıza iyi şanslar diliyoruz!

Kampanya Koşulları:

  • Kampanyamız 23.07.2015 tarihinde başlayacaktır ve 30.07.2015 tarihinde saat 23.59'da sonlandırılacaktır.
  • Çekiliş random.org üzerinden rastgele seçim ile gerçekleştirilecektir.
  • Her kullanıcı yalnız bir çekiliş hakkı elde edebilir. Tekrarlayan isimler dikkate alınmayacaktır.
  • Tüm koşulları yerine getirmeyen katılımcıların başvuruları dikkate alınmayacaktır. Kazansalar dahi ödülleri teslim edilmeyecektir ve yedeklere geçilecektir.
  • Kampanyaya CNT İnteraktif A.Ş. çalışanları ve birinci dereceden yakınları katılım gösteremezler. Gösterseler bile ödül üzerinde hak iddia edemezler.
  • CNT İnteraktif A.Ş. kampanya koşulları üzerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.
  • Kazanan asil ve yedek talihliler 31 Temmuz 2015’te bu sayfa üzerinden açıklanacak, kendilerine e-posta ile de bildirim yapılacaktır. 7 iş günü içerisinde cevap vermeyen asil talihliden sonra 1. yedekten başlanarak aynı 7 gün kuralı takip edilecektir.

YORUMLAR