Londra 2012 Olimpiyatlarını Bu Uygulamalar İle Takip Edin

Londra 2012 oyunlarını hem yerinde hem uzaktan en kolay şekilde takip etmek ve sonuçlara, madalyalara, haberlere kolayca ulaşmak istiyorsanız sizin için en faydalı uygulamaları bir araya getirdik.

Londra 2012 Olimpiyatlarını Bu Uygulamalar İle Takip Edin

Londra 2012 Olimpiyat Oyunları tüm diğer olimpiyatlarda olduğu gibi Dünya halklarını bir araya getiren ve centilmen bir anlayışla oyunların oynandığı kaliteli bir organizasyon. Hem ülkemizde hem de Dünya’nın geri kalanında pek çok spor meraklısı olimpiyatları merakla bekliyor ve gitme şansı yoksa nasıl en iyi şekilde takip edebileceğini merak ediyor.

İşte yaklaşan bu olimpiyatları çok kolay bir şekilde takip edebilmeniz için birkaç işinize yarayacak aracı bir araya getirdik. 

Bunlardan ilki olimpiyatlardaki etkinlikleri yerinde takip etmek isteyenlerin etkinlik tarihleri ve yerleri gibi pek çok bilgiye ulaşabilecekleri resmi uygulamalar:

Eğer Londra 2012 Olimpiyat Oyunları’nı yerinde takip etme imkanınız yoksa mobil cihazlarınızı kullanarak atletlerden tutun da madalyalara kadar tüm bilgileri takip edebileceğiniz resmi uygulamaları ise aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz:

Mobil cihazlar yerine Google Chrome web tarayıcınızı kullanarak tüm Londra 2012 Olimpiyat Oyunları’nı takip etmek isterseniz eklenti kullanma şansınız da elbette var:

Ayrıca olimpiyat heyecanını oyunlarla siz de yaşamak istiyorsanız keyif alacağınıza inandığım bir oyun da olimpiyatlar için hazırlanmış durumda:

Tüm bunların yanında, Facebook Londra 2012 Olimpiyat Oyunları için bir sayfa hazırlamış durumda. Bu sayfaya Facebook Londra 2012 Olimpiyatları İçin Özel Sayfa Hazırladı yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Herkesin keyifli bir olimpiyat heyecanı yaşaması dileğiyle.

YORUMLAR