Microsoft'un Antivirüs Programı Security Essentials 4 Yayınlandı

Microsoft'un yaygın olarak kullanılan antivirüs yazılmıı Microsoft Security Essentials'ın en son versiyonu yayınlandı ve kullanıcılar için daha fazla güvenlik olanağı sunuyor.

Microsoft'un Antivirüs Programı Security Essentials 4 Yayınlandı

Microsoft bugün PC’ler için hazırladığı antivirüs-antimalware programı olan Microsoft Security Essentials’ın (MSE) 4. versiyonunu yayınladı.

2011’in sonlarından beri beta etiketine sahip olan programın bu yeni versiyonu daha iyi bir arayüz, Microsoft servisleri ile daha fazla entegrasyon, yeni otomatik özellikler ve daha iyi performans ile tehdit algılama nitelikleri sunuyor.

Microsoft’un yaptığı açıklamaya göre kullanıcıların daha iyi bir bilgisayar deneyimi yaşamaları için performanstan ödün vermeden tehditleri savuşturma yeteneğini sağlayan Microsoft Security Essentials’a ihtiyaçları var. Program kullanıcının iznini beklemeden çok yüksek riskli gördüğü tehditleri otomatik olarak karantinaya alıyor ve herhangi bir tehdidin bilgisayarlarımızı etkilemesini en kısa sürede engelliyor.

Windows 7, Vista ve XP ile uyumlu olan programı indirmek için aşağıdaki bağlantımızı kullanabilirsiniz:

Microsoft Security Essentials sadece trojan, virüs gibi yazılımları değil aynı zamanda malware gibi daha düşük dereceli tehditlere karşı da koruma sağlıyor.

Program tamamen ücretsiz ve herhangi bir kayıt, son kullanma tarihi barındırmıyor. Elbette programı kullanmak için Windows’unuzun aktive edilmiş olması gerekiyor.

YORUMLAR