MobileLite ile Şarjınız Hiç Bitmeyecek: Kampanyamıza Katılın, MobileLite'ı Götürün (Kazananlar Açıklandı)

Kingston MobileLite Wireless'ı kampanyamıza katılarak kazanma şansı yakalayın!

MobileLite ile Şarjınız Hiç Bitmeyecek: Kampanyamıza Katılın, MobileLite'ı Götürün (Kazananlar Açıklandı)

MobileLite Wireless ve MobileLite Wireless G2 ürünleri, Kingston tarafından üretiliyor ve hem iOS hem de Android işletim sistemli mobil cihaz kullanıcılarının hayatını olabildiğince kolaylaştırıyorlar diyebilirim. Cihazın bir yandan depolama alanı, bir yandan internet bağlantısı paylaşma cihazı, en önemlisi de taşınabilir bir şarj depolama cihazı olması sayesinde tüm mobil kullanıcıların her an yanında bulundurmak isteyeceklerine de eminiz.

Eğer bahsettiğimiz bu sıkıntılardan siz de muzdaripseniz ve mobil cihazınızı hiçbir zaman elinizden bırakmak istemiyorsanız bir kullanıcımıza MobileLite Wireless G2, bir kullanıcımıza da MobileLite Wireless hediye edeceğimiz kampanyamıza katılma fırsatını kaçırmayın.

Aşağıda hem kampanya katılım koşullarını sırasıyla bulacaksınız, hem de ürünün tarafımızca hazırlanmış kısa bir video incelemesine ulaşabileceksiniz.

KAMPANYA KATILIM DETAYLARI

İlk olarak yukarıdaki videoyu beğenmeniz ve altına kendi YouTube hesabınızdan ürünü neden almak istediğinize dair bir yorum atmanız gerekiyor. Videonun başlığına tıklayarak YouTube üzerindeki sayfasına ulaşabilir ve yorumlarınızı oradan kolayca atabilirsiniz.

Bu işlemin ardından aşağıda yer alan YouTube kanallarını yine yorum attığınız YouTube hesabınızla takip etmelisiniz.

https://www.youtube.com/user/KingstonHyperXTR

https://www.youtube.com/user/KingstonTechnologyTR

Tüm adımları tamamladıysanız artık tek yapmanız gereken kampanya katılım formunu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurarak bizleri bilgilendirmek.

KAMPANYAMIZ SONA ERDİĞİNDEN DOLAYI BAŞVURU FORMU ERİŞİME KALDIRILMIŞTIR. BELİRTİLEN TARİHLERDE KAZANANLAR AÇIKLANACAKTIR. GELECEK KAMPANYALARIMIZI TAKİP ETMEYİ DE UNUTMAYIN!

KAZANAN KULLANICILAR:

Esas talihliler:

  • Yunus Adlı
  • Kutay Kazık

Yedek Talihliler:

  • Emir Çetin
  • Sercan Sarp Ötenel

KAMPANYA KOŞULLARI

• Kampanyamız 25 Haziran 2015’te başlayacaktır ve 2 Temmuz 2015, saat 23:59’da katılım formu erişime kapatılacaktır.
• Çekiliş random.org üzerinden rastgele seçim ile gerçekleştirilecektir.
• Her kullanıcı yalnız bir çekiliş hakkı elde edebilir. Tekrarlayan ve iki defa katılarak hile yapmaya çalışan kullanıcıların katılımları geçersiz sayılacaktır.
• Tüm koşulları yerine getirmeyen katılımcıların başvuruları dikkate alınmayacaktır. Kazansalar dahi ödülleri teslim edilmeyecektir ve yedeklere geçilecektir.
• Kampanyaya CNT İnteraktif A.Ş. çalışanları ve birinci dereceden yakınları katılım gösteremezler. Gösterseler bile ödül üzerinde hak iddia edemezler.
• CNT İnteraktif A.Ş. kampanya koşulları üzerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.
• Kazanan asil ve yedek talihliler 5 Temmuz 2015’te bu sayfa üzerinden açıklanacak, kendilerine e-posta ile de bildirim yapılacaktır. 7 iş günü içerisinde cevap vermeyen asil talihliden sonra 1. yedekten başlanarak aynı 7 gün kuralı takip edilecektir.

Herkese şimdiden bol şanslar diliyoruz!

YORUMLAR