Mutlaka Denemeniz Gereken En İyi FaceApp Benzeri Uygulamalar

Bu yazıda çoğu kişi tarafından merak edilen FaceApp benzeri uygulamalar neler sorusunu cevapladık. İşte FaceApp yerine kullanılabilecek uygulamalar listesi!

FaceApp benzeri uygulamalar neler? Bu soru, fotoğraflarına çeşitli efektler uygulamak için FaceApp yerine farklı bir hizmet kullanmak isteyen çoğu kullanıcı tarafından oldukça merak ediliyor. Hazırladığımız yazıda birbirinden başarılı uygulamaların yer aldığı bir liste hazırlayarak merak edilen soruyu yanıtladık.

Fotoğraflar üzerinde yaşlandırma ve benzeri işlemler gerçekleştirmenize imkân tanıyan FaceApp, yıllardır popülerliğini devam ettiriyor. Başarılı bir arayüze sahip olan uygulamada yaşlandırma, gençleştirme, renk efektleri, saç stili seçenekleri, makyaj, gülümseme ekleme dahil olmak üzere çeşitli özellikler bulunuyor.

Popüler uygulamayı herhangi bir nedenden dolayı kullanmaya devam etmek istemeyebilirsiniz. Mobil cihazlar için geliştirilen FaceApp tarzı uygulamalar yer alıyor. Eğer FaceApp yerine farklı bir hizmeti tercih etmek istiyorsanız hazırladığımız listeye göz atabilirsiniz.

FaceApp Benzeri Uygulamalar Listesi

  • AgingBooth
  • Oldify
  • Make Me Old
  • Old Face
  • Reface
  • Face Swap Live
  • Face Swap Booth

Yukarıda FaceApp gibi uygulamalar listesi yer alıyor. Listede bulunan hizmetlerin detaylarına aşağıdan ulaşabilirsiniz. Ayrıca cihazınızdaki aynı görselleri pratik şekilde temizlemek istiyorsanız aynı fotoğrafları silme uygulamaları listesine de göz atabilirsiniz.

AgingBooth

AgingBooth, FaceApp uygulamasına verebileceğimiz en harika alternatiflerden biridir. FaceApp uygulamasına çok benzer bir şekilde çalışır ve fotoğraflarınızdaki yüzleri saniyeler içinde yaşlandırır. AgingBooth uygulamasının en iyi yanı, yaşlandırma efektlerini çok doğal ve gerçekçi bir şekilde gerçekleştirmesidir.

Oldify

Oldify işini gerçekten iyi yapan başka bir mükemmel FaceApp alternatifidir. Gelecekte nasıl görüneceğinizi gösteren görüntüler oluşturmanıza olanak sağlar. Uygulama FaceApp uygulamasına çok benziyor. Bu, uygulamanın hem basit olduğu hem de hayli işe yaradığı anlamına geliyor.

Make Me Old

Make Me Old, sadece yaşlandırma efekti vermek isteyen kullanıcıların beğenebileceği bir hizmettir. Uygulamanın oldukça basit bir kullanımı vardır, gerçekçi yaşlandırma efektleri istiyorsanız kesinlikle bir göz atmalısınız.

Old Face

Old Face uygulaması çok kolay bir kullanım sunuyor. Sadece birkaç dokunuşla fotoğraflardaki yüzlere yaşlandırma efekti uygulayabilirsiniz. Yüzünüzün son hâli kesinlikle yapaylıktan uzaktır. Doğal bir görünüm isteyenlerin bu uygulamayı seveceğini düşünüyoruz. Kameradan bir fotoğraf çekme ya da galeriden bir görüntü seçme gibi bir imkânınız da vardır.

Reface

Dünya çapında oldukça popüler olan FacePlay, yüz değiştirme işleminin kolayca yapılabilmesine olanak tanıyor. Başarılı uygulamada çeşitli temalara sahip videolara yüzünüzü ekleyebilmeniz mümkün. Bunun için ilk olarak mobil cihazınızda bulunan bir fotoğrafı seçmeniz gerekiyor.

Face Swap Live

Ücretli olarak sunulan Face Swap Live uygulamasını kullanarak yüzünüzü ünlü bir kişinin ya da arkadaşınızın yüzü ile gerçek zamanlı olarak değiştirebilmeniz mümkün. Başarılı bir arayüze sahip olan uygulamada söz konusu işlem çok pratik bir şekilde yapılabiliyor.

Face Swap Booth

FaceApp gibi uygulamalar arasında Face Swap Booth da yer alıyor. Yüz değiştirme işleminin yapılabilmesini sağlayan hizmette çeşitli seçenekler bulunuyor. Bu seçenekler, başarılı sonuçların elde edilmesine yardımcı oluyor. Kolay kullanım imkânı sunan uygulama, kullanıcıların keyifli zaman geçirmesine imkân tanıyor.

Bu yazıda FaceApp alternatifi uygulamalar listesi hazırladık. Sizce en başarılı uygulama hangisi? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın. Ayrıca çoğu kişi tarafından pek bilinmeyen uygulamaları merak ediyorsanız az bilinen güzel uygulamalar listesine de göz atabilirsiniz.

En Çok Batarya Tüketen Uygulamalar
MOBİL

En Çok Batarya Tüketen Uygulamalar

En çok batarya tüketen uygulamalar, akıllı telefon kullanıcılarının çoğu tarafından en fazla merak edilen konuların başında geliyor çünkü bu hizmetler, cihazların şarjının daha kısa sürede bitmesine neden oluyor.

YORUMLAR