Köpeklerin Sağlıklı Beslenmesini Sağlayan Mama: Neo Barf

Neo Barf mamaları neler sunuyor? Bu yazıda sevimli dostlarımızın sağlıklı bir şekilde beslenmesini sağlayan Neo Barf mamalarını detaylı şekilde inceleyeceğiz.

Köpeklerin beslenme tarzı en az insanlarınki kadar önemlidir. Dolayısıyla köpek sahiplenen kişilerin çok büyük bir kısmının kafasında sevimli canlıların yeterli miktarda vitamin alıp almadığına dair bir soru işareti vardır.

Kuru mamalar oldukça yüksek ısılarda işlem görür. Bu da ürünün içerisinde yer alan besin değerlerinin kaybolmasına neden olur. Öte yandan kuru mamalar koruyucu madde de içerebilir. Tüm bunlar, köpeklerin sağlığının olumsuz yönde etkilenmesine neden olur.

Kuru mama yerine çiğ yiyecekler ile beslemeyi tercih ederseniz bu kez de bakteri oluşumu ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Tüm bu problemleri ortadan kaldıran bir çözüm bulunuyor. Neo Barf, sevimli dostlarımızın sağlıklı bir şekilde beslenmesini mümkün hâle getiriyor.

Neo Barf Mamalar Nasıl Üretiliyor?

Tüm beslenme biçimlerinin en iyi yönlerini alarak dezavantajları ortadan kaldıran yeni nesil çiğ mama Neo Barf'ta aroma, mısır unu gibi dolgu maddeleri, koruyucu ve şeker dahil olmak üzere zararlı maddeler bulunmuyor. Bunların yerine taze et, taze iç organ ve taze sebze meyve yer alıyor.

Barf Mama, şu anda sığır etli ve tavuklu olmak üzere iki farklı çeşidi bulunuyor. Taze et, organ ve kemikler ile taptaze sebze ve meyveler, 65 santigrat derecenin altında hava ile kurutuluyor. Ardından herhangi bir bakteri oluşumuna izin vermemek için gerekli sanitizasyon işlemlerinden geçirilerek paketlenme yapılıyor.

Üretilen tüm mamalar gıda laboratuvarlarına gönderiliyor. Laboratuvarda ürünlerin, Avrupa Birliği FEDIAF standartlarına tam uyumlu olup olmadığı analiz ediliyor.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından onaylı olan Neo Barf mamaların üretiminde sadece bakanlık onaylı işletmelerin ürünleri tercih ediliyor. Tüm bunlar, sevimli dostunuzun sağlıklı ve güvenli bir şekilde beslenmesini sağlıyor.

Neo Barf Mamaların İçindekiler Neler?

Tavuk etli mamanın içerisinde taze tavuk eti %31, taze tavuk yürek %22, taze tavuk ciğer %21, taze tavuk kemiği %6 yer alırken sığır etli mamanın içerisinde ise taze sığır eti %26, taze sığır yürek %24, taze sığır ciğer %24, taze sığır kemiği %6 bulunuyor.

Bunların dışında her iki mamada havuç, armut, elma, yumurta, ananas, balkabağı, brokoli, ceviz, göbek marul, papaya, maydanoz, sızma zeytinyağı, hindistan cevizi, kuşburnu, kabak çekirdeği, çörekotu, kenevir tohumu, sarımsak, spirulina yosunu yer alıyor.

1 kilogram Neo Barf mamasında 4 kilogram taze et ve sebze/meyve bulunuyor. Bunun 3200 gramı taze hayvansal içerikken 800 gramı ise bitkisel içeriktir.

Neo Barf Beslenme Hesaplayıcısı Nedir, Ne İşe Yarar?

Her köpeğin enerji ihtiyacı farklıdır. Bu nedenle köpeğinize gün içerisinde ne kadar miktarda mama vereceğiniz önemlidir. Neo Barf'ta en iyi veterinerlerin danışmanlığında, Avrupa Birliği ve FEDIAF standartlarına tam uyumlu şekilde hazırlanan beslenme hesaplayıcısı bulunuyor.

Beslenme hesaplayıcısı köpeğin kilosuna, yaş grubuna, hareket seviyesine, kilo hedefine, ırkına, emzirme durumuna ve hamile olup olmadığına göre bir reçete hazırlıyor. Böylelikle köpeğiniz için bir beslenme düzeni oluşturuluyor.

Neo Barf Mamalar Nasıl Satın Alınır?

Neo Barf abone olma sayfası üzerinden satın alma işlemini hızlıca gerçekleştirebilirsiniz. Güvenli ve sağlıklı bir beslenmeyi çok pratik hâle getiren Neo Barf mamalarından satın almak için öncelikle resmi web sitesinde yer alan "Abone Ol" butonuna tıklayarak köpeğinizden bahsetmeniz gerekiyor.

Köpeğiniz ile ilgili gerekli olan bilgileri girdikten sonra 28 günlük mama miktarı hesaplanacak. "Devam et" butonuna tıkladıktan sonra mama miktarı ve köpeğinizin bilgilerini içeren yeni bir sayfa ile karşılaşacaksınız. Eğer isterseniz önerilen paket miktarını değiştirebilirsiniz. Daha sonra "Devam Et" butonuna tıklayın.

Söz konusu butona tıkladıktan sonra kayıt olma sayfası ile karşılaşacaksınız. Bir hesap oluşturun ve talimatları izleyin. hizmet, taahhüt içermediğinden ötürü istediğiniz zaman aboneliğinizi iptal edebilme imkânına da sahipsiniz.

Mama paketleri 28 günlük periyotlarla, taze şekilde tüketilmesi için 100 gramlık ve 500 gramlık paketler hâlinde her ay tüketicilere ulaştırılıyor. Böylelikle köpeklerin gün içerisinde taze mama yemesi sağlanıyor. Ücretsiz kargo imkânının da yer aldığını belirtmek gerekiyor.

Köpekler Nasıl Mutlu Edilir?

Dünyanın en sevimli canlılarından biri olan köpekleri mutlu etmek için çeşitli ürünler satın alabilirsiniz fakat bu pek ekonomik olmaz. HavHav ise genellikle tek ürün için ödediğiniz ücrete her ay size özel temalı kutular hazırlıyor.

HavHav'ın hem ekonomik hem de her ay farklı bir temaya sahip olan kutular göndermesi büyük bir avantaj sağlıyor. Örneğin eylül ayında wufwuf teması, ekim ayında havloween, kasım ayında ise parti havhavları teması vardı.

Her ay abonelere gönderilen kutuların içerisinde yalnızca köpeklerin mutluluğu düşünülerek tasarlanmış tamamen orijinal oyuncaklar ve yüzde 100 doğal, güvenli ve lezzetli ödül mamaları yer alıyor.

%100 doğal et ve sebze-meyve içerikli ödül mamaları, HavHav tarafından FEDIAF standartlarında, abonelere gönderilmeden önce taptaze üretilip paketlenerek kutulara ekleniyor. Köpeklerin sağlığına ve mutluluğuna oldukça önem verildiğinden ötürü alerji gibi gıda hassasiyetleri için abonelerden bilgi alınıyor ve kutular ona göre hazırlanıyor.

Başarılı hizmet, alınan her kutu için her ay sizin adınıza Haytap'a (Hayvan Hakları Federasyonu) 1 kilogram mama bağışı yapıyor. Böylelikle hizmete abone olarak aslında hem kendi köpeğinizi hem de diğer köpekleri mutlu ediyorsunuz.

Kutunun ücretsiz kargo ile gönderilmesi de hizmetin sunduğu önemli avantajlar arasında bulunuyor. Hizmette yer alan güvenli 3D ödeme sistemi, güvenli alışveriş imkânı sunuyor. Modern arayüz sayesinde işlemlerin kolayca yapılabilmesini sağlayan HavHav web sitesi üzerinden abonelik işlemini başlatabilirsiniz.

Abone olurken köpek ismi, köpeğin ağırlığı, köpeğiniz ile ilgili bilinmesi gereken özel notlar gibi kısımlara gerekli bilgileri yazmanız gerekiyor. İster aylık ücret ödeyebilir isterseniz 6 aylık veya 12 aylık peşin ödeme yaparak indirimden faydalanabilirsiniz. 

Eğer aboneliğinizi durdurmak isterseniz 3 aya kadar erteleyebilir, iptal etmek isterseniz bu işlemi istediğiniz zaman çok pratik şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Sonuç

Koruyucu ve şeker gibi zararlı maddeleri içermeyen Neo Barf'ta taze et, taze iç organ ve taze sebze meyve yer alıyor. Mamaların üretim sürecinde yalnızca bakanlık onaylı işletmelerin ürünlerinin tercih edilmesi de oldukça büyük bir öneme sahip.

Beslenme hesaplayıcısı sayesinde her köpeğe özel bir reçete oluşturuluyor. Üstelik bu işlem çok pratik bir şekilde yapılabiliyor. Reçete oluşturulduktan ve abone olunduktan sonra mamaların taze şekilde tüketilmesi için 100 gramlık ve 500 gramlık paketler hâlinde her ay abonelere ücretsiz kargo ile ulaştırılıyor.

Sonuç olarak tüm beslenme biçimlerinin en iyi yönlerini alan Neo Barf, sevimli dostlarımızın güvenli ve sağlıklı bir şekilde beslenmesini sağlıyor. Eğer sevimli bir dostunuz varsa Neo Barf'ın mamalarını tercih edebilirsiniz.

Her ay birden fazla ürün içeren kutular gönderen HavHav, sevimli dostlarınızın uygun fiyat karşılığında mutlu olmasını mümkün hâle getiriyor. Hizmetin avantajları arasında ücretsiz kargo, her ay farklı temalara sahip kutular, abonelerin adına her ay Haytap'a 1 kilo mama bağışı ve daha pek çok avantaj bulunuyor.

YORUMLAR