NOPcon 13 ile Hackerlar İstanbul'da Toplanıyor

İstanbul'da düzenlenecek olan NOPcon 2013 etkinliği ile hackerlar bir araya gelecekler ve siber güvenlikten bahsedecekler.

NOPcon 13 ile Hackerlar İstanbul'da Toplanıyor

NOPcon Bilgi Güvenliği Konferansı’nın bu sene ikincisi 6 Haziran 2013’te İstanbul’da düzenlenecek ve bilgi güvenliği konusunda uzman olan pek çok tanınmış ismi bir araya getirecek. Hem yerli hem de yabancı hackerların gelerek sunumlarını gerçekleştirecekleri etkinlik ülkemizde bu konu hakkında düzenlenen sayılı konferanslardan bir tanesi.

Marmara Üniversitesi’nin destekleri ile Sultanahmet’te düzenlenecek olan NOPcon özellikle dijital güvenlikte önemli bir yer kaplayan derin ve detaylı teknik konuların incelenmesi için büyük bir fırsat sunuyor. Etkinliğin konuşmacıları geçmişte Blackhat, Defcon, PowerofCommunity, Syscan gibi organizasyonlarda aktif olarak bulunmuş ünlü hackerlardan oluşuyorlar. 

Bu sene sunum gerçekleştirecek olan isimler arasında Nikita Tarakanov, Moti Joseph, Svetlana Gaivoronski, Canberk Bolat, Gökhan Alkan ve Ahmet Cihan gibi alanlarında deneyimli kişiler yer alıyorlar. 

Bu seneki konferansın ana konuları ise şu şekilde:

  • İleri seviye siber silah geliştirme
  • Zararlı yazılım tespit ve analizi
  • Elektronik saldırı yöntemleri

YORUMLAR