Online Profesyonel Logolar Tasarlamak Artık Çok Kolay

Bu blog yazımızda logo oluşturma, logo yapma, logo tasarlama işini online nasıl yapacağınızdan bahsedeceğiz.

Online Profesyonel Logolar Tasarlamak Artık Çok Kolay

Bu blog yazımızda siteniz için logo tasarlama/oluşturmanın en kolay ve hızlı yolunu anlatıyoruz. Online bir servis olan Logaster ile dakikalar içerisinde logo, site ikonu, kartvizit, antet tasarlamanız mümkün.

Profesyonel Logo Tasarımı Zor Değil:

Logo tasarımı, hem bireysel hem de kurumsal kullanıcıları en çok düşündüren şeylerden biri. Markanızı temsil ettiğinden tasarımına son derece dikkat etmeniz gerekiyor. Göze hoş görünmesi, anlamlı olması, hafızada kolayca yer edinmesi önemli. Tabii ki işin bir de maliyeti var. Logo tasarlamak, logo oluşturmak için kullanabileceğiniz yüzlerce program mevcut. Hatta hiçbir programa ihtiyaç duymadan, web tarayıcı üzerinden sitenizin logosunu, site ikonunu tasarlayabiliyorsunuz. Online tabanlı çalışan logo tasarım servisleri de logo oluşturma programları kadar başarılı; hem de yükleme işlemiyle uğraşmadan direkt kullanabiliyorsunuz. Bu noktada önereceğim online logo tasarım servislerinin başında Logaster geliyor. Logaster ile herkes logo oluşturabiliyor. Logo oluşturma süreci hiçbir teknik yetenek gerektirmiyor. Logo tasarlamayı herkes için en kolay hale getiren Logaster ile logonuzu tasarlarken zamandan tasarruf elde ettiğiniz gibi maliyeti de önemli ölçüde düşürüyorsunuz.

Logonuzu Online Tasarlayın:

Dakikalar içinde hızlı ve basit bir şekilde tasarım öğeleri oluşturma imkanı sunan Logaster, Türkçe dil desteğiyle geliyor. Logo oluşturma süreci sadece dört adımda tamamlanıyor. Şirketinizin adını girip, işletme tipini seçtiğinizde Logaster sizin için logo seçenekleri sunuyor. Beğendiğinizi seçip yüksek kalitede ister vektör (PDF, SVG) isterseniz de (JPEG, PNG) formatında logonuzu alıyorsunuz. Logolarınıza dilediğiniz an erişip düzenleme yapabiliyorsunuz. Satın alımdan sonra bu opsiyonun sunulması çok güzel olmuş. Olası bir fikir değişikliğinde aynı adımları tekrarlamıyorsunuz.

Logaster ile Online Logo Tasarımı:

  • Logaster ile logo tasarlamanın çok basit olduğundan bahsettim. Şimdi bunu biraz açmak istiyorum. Logaster sitesine girdiğinizde sizi son derece temiz bir arayüz karşılıyor. Logo oluşturacaksanız “Ücretsiz bir logo oluştur” butonuna tıklayarak logo tasarlamaya geçebilirsiniz. Logo değil, site ikonu oluşturmak veya kartvizit, antet, zarf modelleri oluşturmak istiyorum diyorsanız ana sayfada hemen sol üstte “Oluştur” açılır menüsüne ardından oluşturmak istediğiniz öğeye tıklıyorsunuz.

  • Logo oluşturma dışındaki seçimlerde bir bilgilendirme ekranı gösteriliyor. Örneğin; site ikonu oluşturacaksınız site ikonu oluşturma sihirbazı karşınıza çıkıyor ve site ikonunun ne olduğundan sitenize nasıl yükleyeceğinize kadar bir bilgilendirme yazısı çıkıyor. “Bir logo oluştur” butonuna tıklayarak devam ediyorsunuz.

  • Bu noktada Logo oluşturma sihirbazı karşınıza çıkıyor. Bu sihirbaz yardımıyla logonuzu oluşturmanız dakikalarınızı almıyor. Sadece dört adımda logonuz hazır oluyor.

Logaster Özellikleri:

  • Logonuzu otomatik olarak oluşturuyor, hiçbir sey yapmak zorunda değilsiniz.
  • Sadece birkaç dakikada logonuzun birçok varyasyonunu sunuyor.
  • Her varyasyon isteğiniz doğrultusunda düzenleniyor.
  • Logoları karşılaştırmanıza izin veriyor.
  • Tüm logolarınız kaydedildiğinden ne zaman isterseniz görüntüleyebiliyorsunuz

Neden Logaster?

5 milyon logonun oluşturulduğu, 187 ülkeden 9 milyon ziyaretçisi olan online logo tasarım servisi Logaster’ın avantajlarından da bahsetmek istiyorum. “Neden Logaster’ı tercih etmeliyim?” diye soranlar için;

  • Basitlik: İster bir girişimci olun, isterseniz de ev hanımı, işletmeniz için kurumsal kimlik oluşturmak dakikalarınızı almayacak. Logo oluşturma süreci sihirbaz sayesinde süper kolay.
  • Makul Fiyat: Yüksek kaliteli tasarım ekonomik fiyatla buluşuyor. Logo ve diğer kurumsal kimlik elementleri için çok yüksek bütçeler ayırmanız gerekmediği gibi tasarruf ettiğinizden normalde ayıracağınız parayı işletmenizi geliştirmek için kullanıyorsunuz.
  • Özelleştirme: Oluşturduğunuz logo ve diğer elementlere istediğiniz an erişip düzenleyebiliyorsunuz.
  • Yüzde 100 Görüntü Kalitesi: Logaster ile oluşturduğunuz tüm öğeler vektör ve raster formatında. Bu, logonuzun sadece kartvizitlere basılırken değil aynı zamanda reklam panolarına basılırken de görüntü kalitesinin mükemmel kalmasını sağlıyor.
  • Yüksek Kalitede Simgeler ve Yazı Tipleri: Logaster, devasa yüksek kalite simge ve yazı tipi veri tabanına sahip.
  • Destek: Logoyu oluşturma sürecine girmeden veya sonrasında tüm sorularınızı memnuniyetle yanıtlayan bir destek ekibi var. Onlara yazmadan SSS sayfasına bakmanızı öneririm.

YORUMLAR