PDF Dosyalarını Saniyeler İçinde Word Dokümanlara Dönüştürün!

Program yüklemeden pdf dosyalarınızı sürükle bırak yöntemiyle düzenlenebilir word dökümanına dönüştürmeniz mümkün.

PDF Dosyalarını Saniyeler İçinde Word Dokümanlara Dönüştürün!

İlave hiçbir bir program yüklemeden .pdf dosyalarınızı sadece sürükle bırak yöntemiyle düzenlenebilir word dökümanına dönüştürmeniz mümkün.Bu işlem için bilgisayarınıza üçüncü parti bir yazılım yüklemenize hiç gerek yok. İnternet bağlantınız ve web tarayıcınızın olması yeterli. (Ben Chrome kullandım.) Öncelikle http://pdf2doc.com/tr/ adresine ulaşıyoruz.

Gayet sade ve kullanılışlı bir servis arayüzü bizi karşılıyor. Türkçe dil desteğinin olması da güzel bir imkân. PDF to DOC sekmesinin seçili olduğundan emin olduktan sonra "Dosyalarınızı Buraya Bırakın" kısmına dönüştürmek istediğimiz pdf dosyasını sürüklüyoruz. Ben bu işlem için örnek olarak bir vize başvuru formunu kullanacağım.

Kısa bir süre içinde (Döküman çok büyükse süre de doğru orantılı olarak artacaktır. ) işlem tamamlanarak indirme bağlantısı görünecektir. İşlem tamam!

Ne İşimize Yarar?

PDF dosyalarında istediğimiz değişiklikleri yapabilir özellikle de örneğimizde olduğu gibi yazıcıdan baskı alıp elimizle doldurmak zorunda kaldığımız formları word ortamında doldurup baskı alabilirsiniz. Pdf2doc'un aynı anda 20 dosyaya kadar toplu dönüştürme işlemi yapabildiğini de hatırlatmakta fayda var.

 PDF Dosyaları Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

YORUMLAR