PUBG Mobil Oyunu Android ve iOS Cihazlara Nasıl İndirilir?

PUBG mobile geldi! PUBG mobil oyunu Android ve iOS için indirilmeye açıldı. İşte PUBG mobil versiyonu indirmenin yolu.

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS kısa adıyla PUBG, mobile geldi! PUBG mobil versiyonu iOS ve Android için indirilmeye açıldı. Tencent Games’in PUBG mobil oyununu indirmek için yapmanız gerekenleri anlattık. Birkaç basit adımla PUBG mobil versiyonu indirip oynamaya geçebilirsiniz.

PUBG Mobile Geldi!

Bluehole tarafından geliştirilen çok oyunculu hayatta kalma oyunu PUBG, son dönemin ilgi gören oyunlarından. YouTuber’lar, profesyonel ve amatör oyuncuların en çok oynadığı oyunlardan biri olan PUBG, mobil platforma nihayet geldi. PUBG mobil versiyonu yapımcı firma ile işbirliği yapan Tencent Games’e ait. Hem Android hem de iOS kullanıcılarına ücretsiz olarak açılmış durumda ancak henüz beta aşamasında olduğundan uygulama mağazalarında herkesin erişimine açık değil. Tabii ki çok basit bir yolla oyunu şimdiden indirip oynamak mümkün. PUBG hayranı olarak mobil versiyonu oynamak için sabırsızlanıyorsanız, aşağıdaki adımları takip ederek sorunsuzca cihazınıza indirip oynamaya başlayabilirsiniz. Lafı daha da uzatmadan hem iOS hem de Android kullanıcıları için PUBG mobil indirmenin yolunu anlatmaya geçiyorum.

PUBG Mobil Oyunu İndir (Ücretsiz):

PUBG mobil oyunu Tencent Games'e ait. Oyunun yapımcısı Bluehole ile işbirliği yaparak PUBG mobil versiyonu hem Android hem de iOS platformunda ücretsiz indirmeye açtı. Grafikleri ve oynanışı üst düzey olan oyun, hala geliştirilme aşamasında ve Google Play Store'da Türkiye kullanıcıları için açık değil; Apple App Store'da da Çince olarak mevcut.

PUBG Mobil Oyunu Android Cihazlara Nasıl İndirilir?

  • PUBG mobil oyunu henüz Türkiye'de indirmeye açılmadığından "Bu öğe hiçbir cihazınızla uyumlu değil" uyarısıyla karşılaşıyoruz. Google Play'de ülke kısıtlaması getirilen oyunları indirmek için yapmanız gereken şey oldukça basit. Herhangi bir VPN uygulamasını indirip aktif etmek ve ardından Google Play Store verilerini silmek. PUBG mobil versiyonu artık Android telefonunuza indirip oynamaya geçebilirsiniz.

Not: Google Play ülke değiştirme nasıl yapılır? blog yazımızda ülke kısıtlaması nedeniyle indirilemeyen Android oyunların nasıl indirilebileceğini detaylıca anlattık. Aynı adımları uygulayarak PUBG mobil versiyonu sorunsuzca indirebilirsiniz.

PUBG Mobil Oyunu iOS Cihazlara Nasıl İndirilir?

PUBG mobil versiyonu şu an için sadece Çin Apple App Store’da yer alıyor. Oyunu oynamak için tek yapmanız gereken Çin App Store hesabı açmak. iOS tarafında bölge kısıtlaması olan oyunların nasıl indirileceğini "iPhone ve iPad'de Bölge Kısıtlaması Olan Oyun ve Uygulamalar Nasıl İndirilir" blog yazımızda anlatmıştık. Buradaki adımları takip ederek kolayca ücretsiz Çin App Store hesabı açıp Apple’ın kendi uygulama mağazası üzerinden (aşağıdaki bağlantıyı paylaştık) PUBG mobil oyunu indirip, beklemeden hemen oynamaya geçebilirsiniz.

PUBG Mobil Oyunu Nasıl Oynanır?

PUBG mobil oyunu Android / iOS cihazınıza indirdikten sonra oynayabilmeniz için WeChat hesabınızla giriş yapmanız gerektiğini tekrar hatırlatalım.  PUBG mobil oyunu başlattığınızda menü ekran seçiminde WeChat giriş’i (yeşil buton) seçip erişim iznini kabul ettiğinizi belirterek PUBG mobil hesabınızı oluşturuyorsunuz. Hemen ardından karakter oluşturma ekranı geliyor.

Unutmadan, PUBG benzeri oyunlardan Rules of Survival ve Knives Out'u oynamanızı tavsiye ederiz.

Google Play Ülke Değiştirme Nasıl Yapılır?
MOBİL

Google Play Ülke Değiştirme Nasıl Yapılır?

Merhaba Tamindir takipçileri. Eğer Android işletim sistemine sahip bir akıllı telefon veya tablet kullanıyorsanız Google Play üzerinden birçok farklı uygulama ve oyun indirebiliyorsunuz.

iPhone ve iPad'de Bölge Kısıtlaması Olan Oyun ve Uygulamalar Nasıl İndirilir
MOBİL

iPhone ve iPad'de Bölge Kısıtlaması Olan Oyun ve Uygulamalar Nasıl İndirilir

Eğer iOS işletim sistemini kullanan bir iPhone ve iPad sahibiyseniz ve sitemizi takip ediyorsanız size sunduğumuz birçok farklı uygulamayı ve oyunu mobil cihazlarınızda denemekten keyif alabilirsiniz.

Android APK Yükleme Nasıl Yapılır?
MOBİL

Android APK Yükleme Nasıl Yapılır?

Herhangi bir nedenden ötürü Android APK yükleme işlemini yapmak isteyebilirsiniz. Bu işlemi nasıl uygulayacağınızı bilmiyorsanız, hazırladığımız rehbere göz atabilirsiniz.

YORUMLAR