PUBG Mobile'da İşinize Yarayabilecek En İyi 5 İpucu

PUBG Mobile'da hayatta kalmayı başarabilen son kişi olabilmeniz için strateji çok büyük bir öneme sahiptir. Bu yazıda, PUBG Mobile’da işinize yarayabilecek en iyi 5 ipucunu derledik.

PUBG Mobile İpuçları

Tüm dünyada kısa sürede oldukça popüler olan PUBG Mobile, sadece akıllı telefonlarda değil, aynı zamanda emülatör aracılığıyla bilgisayarlar üzerinden de oynanabiliyor. Battle royale modunun başarılı bir örneği olan PUBG Mobile’da 99 oyuncu ile birlikte bir adaya atlıyorsunuz. Oyundaki amaç ise hayatta kalmayı başarabilen son kişi olabilmektir.

Grafik ve oynanış açısından oldukça başarılı olan PUBG Mobile’ın mantığı her ne kadar kolay olsa da bunu başarabilmek için bazı ipuçlarına ihtiyacınız olabilir. PUBG Mobile'da hayatta kalmayı başarabilen son kişi olabilmeniz için strateji çok büyük bir öneme sahiptir. Bu yazıda, PUBG Mobile’da işinize yarayabilecek en iyi 5 ipucunu derledik. İşte, PUBG Mobile’da işinize yarayabilecek en iyi 5 ipucu!

1. Kırmızı Bölgede Hayatta Kalmak

Kırmızı bölgenin içerindeyseniz yapmanız gereken ilk şey koşmaktır. Kırmızı bölgeden olabildiğince hızlı bir şekilde çıkmalısınız. Kırmızı bölgeden çıkmanın imkânsız olduğu bir konumdaysanız yapabileceğiniz en iyi şey bir binanın içerisine girmektir.

 2. Gizlenmenin En Etkili Yöntemi

PUBG Mobile'da ağaçların, kayaların ve çimenlerin arkasına saklanabilirsiniz. Ağaçların, kayaların ve çimenlerin yanı sıra araçların içine de saklanabilirsiniz. Aracınızı çölün ortasına park etmediğiniz sürece bu yöntem işe yarayacaktır.

3. Kulaklık Kullanın

PUBG Mobile’da sesler oldukça önemlidir zira sesler sayesinde düşmanın hangi yönde olduğunu tespit edebilirsiniz. Bu sebepten dolayı PUBG Mobile oynarken kulaklık kullanmak büyük bir fark yaratır.

4. Kontrollerin Boyutunu ve Konumlarını Ayarlayın

Ekranda yer alan kontrol butonlarının boyutunu ve konumlarını ayarlayarak daha rahat bir şekilde oynayabilirsiniz. PUBG Mobile’da kontrollerin boyutunu ve konumlarını ayarlamak için sağ alt kısımda yer alan ayarlar butonuna dokunun. Daha sonra sağ kısımda yer alan “Kontroller” kategorisini açın ve hemen ardından “Özelleştir” butonuna dokunun. Açılan sayfa üzerinden kontrollerin boyutunu ve konumlarını ayarlayabilirsiniz.

5. Çantanızda Gereksiniz Eşyalar Bulundurmayın

Bir düşmanı lootladıktan sonra ilk olarak bir binaya girerek güvenliğinizi sağlayın. PUBG Mobile’da otomatik lootlama özelliğinden dolayı muhtemelen ihtiyacınız olmayan eşyalar da dahil olmak üzere çok fazla eşya toplarsınız. Dolayısıyla güvenliğinizi sağladıktan sonra çantanızda bulunan gereksiz eşyaları atmanız gerekiyor

YORUMLAR