Startup Live İstanbul ile Girişimciler Bir Araya Geliyor

Startup Live İstanbul dünyanın pek çok yerinden yatırımcıları, mentörleri ve girişimcileri bir araya getirerek yarışmalara sahne olacak.

Startup Live İstanbul ile Girişimciler Bir Araya Geliyor

Startup Live İstanbul etkinliği 30 Kasım – 2 Aralık tarihleri arasında İstanbul Bilgi Üniversitesi – santralistanbul’da düzenlenecek ve dünyanın her yerinden web, teknoloji ve uygulamalar konuları ile ilgili girişimcileri bir araya getirerek yeni fikirler ortaya koymaya çalışacak.

Etkinlikte aklında bir fikri olan girişimci ve geliştiricilerin, tasarımcı ve pazarlama uzmanlarıyla birlikte ekipler oluşturmaları ve fikirlerini bir sunum haline getirerek yarışmaya katılmaları mümkün olacak. Yarışmadan elde edilecek sonuçlara göre dünyanın pek çok yerindeki etkinliklere biletler ile yatırım kazanmak için elemelere katılma şansını elde etmek ise Startup Live İstanbul’un katılımcılara sunduğu fırsatlar arasında yer alıyor.

Özellikle hem ülkemizdeki hem de yurtdışındaki melek yatırımcıların, mentörlerin ve sektörel olarak güçlü isimlerin de yer alacağı etkinlikte girişimcilerin iş bağlantılarını geliştirmeleri, yeni fikirler edinmeleri veya varolan fikirlerini bu bilgili isimlerle birlikte geliştirmeleri, hatta yatırım almaları mümkün olanlar arasında.

Etkinliğe kayıt olmak ve giriş hakkınızı elde etmek için aşağıdaki kayıt butonuna tıklamanız yeterli.

YORUMLAR