Super Man Or Monster İncelemesi

Canavar olarak şehirleri yıkabileceğiniz ya da kahraman olarak canavarlara karşı savaşabileceğiniz aksiyon oyunu Super Man Or Monster'ı detaylı olarak inceliyoruz

Yorgun bir iş veya okul gününden sonra arkanıza yaslanarak aksiyonun içine dalmak ve rahatlatıcı bir oyun tecrübesi yaşamak mı istiyorsunuz? Ya da çocuklarınızla, aile üyelerinizle veya arkadaşlarınızla keyifli bir şekilde vakit geçirmek istiyor musunuz? O zaman doğru yerdesiniz. Super Man Or Monster adlı sevimli aksiyon oyunu beklediğiniz eğlenceyi size sunacaktır.

Daha önceden basit bir tarayıcı oyunu olarak ortaya çıkan Man Or Monster adlı oyun ilginç yapısıyla beğeni kazanmıştı. Şimdi ise oyun yenilenerek tarayıcıdan bağımsız olarak çalışan ayrı bir oyun haline geliyor. Geliştiriciler belli yenilikleri ve özellikleri oyuna eklemişler ve oyuna yeni bir yüz kazandırmışlar. İncelememizde Super Man Or Monster'da size neler sunulacağını, oyunun nasıl bir oyun tecrübesi yaşatacağını anlatmaya çalışacağız.

Super Man Or Monster temel olarak bir canavar yerine geçerek binaları yıkabileceğiniz, arabaları ezebileceğiniz, size karşı savaşan insanları, tankları, helikopterleri ve savunma sistemlerini yok edebileceğiniz, ya da kahraman insanların yerine geçerek bu canavarlara karşı savaşıp şehri yok etmelerini engellemeye çalışabileceğiniz bir oyun. Yani Super Man Or Monster, Godzilla veya King Kong filmlerindeki aksiyonu bilgisayarlarımıza taşıyor.

Super Man Or Monster görsel stil olarak Minecraft'a benzemekte. Kahramanlar, canavarlar, binalar tıpkı Minecraft'taki gibi küplerden oluşuyor. Oyunun müzikleri ve sesleri bu retro stili korumakta. Super Man Or Monster oynarken eskiden televizyonunuza bağladığınız NES veya SEGA oyun konsollarında yaşadığınız oyun keyfine benzer bir keyif elde edebilirsiniz.

CANAVARLARRRRRR!!!

Super Man Or Monster

Super Man Or Monster'da canavarlar ile oynamayı seçerseniz yapmanız gereken şey şehirleri yok etmek; fakat insanlar size sert bir şekilde karşı koyuyorlar. Tanklar, helikopterler, sabit ağır makineli tüfek taretleri, askerler size mermi yağdırırken elinizi çabuk tutmanız, canınız tükenmeden şehrin bütün binalarını yok etmeniz gerekiyor.

Canavarlar iki farklı saldırı şekline sahip. Birincisi, kollarınızı kullanarak saldırabiliyorsunuz; binaları yumruklayabiliyor, helikopterler gibi uçan araçları yok edebiliyor ve insanları yerden alarak yiyerek küçük bir miktar sağlık kazanabiliyorsunuz. İkincisi ise tepinerek bastığınız yerdeki her şeye zarar verebiliyorsunuz. Saldırı tuşuna basılı tutarak kombo yapabilmeniz de mümkün.

Super Man Or Monster

Bu saldırı şekillerinize ek olarak yüksek hasar veren ve sayılı kez kullanabileceğiniz özel yetenekleriniz de mevcut. Kuyruğunuzla çevrenizdeki her şeye zarar vermek, nükleer osuruğunuzu konuşturmak, geyirerek etrafı toksik gaza boğmak ya da alev topları fırlatmak bu özel yetenekleriniz arasında. Oyuncular yok ettikleri binalardan çıkan bonusları toplayarak bu özel yeteneklerinin kullanım sayısını artırabiliyorlar.

Super Man Or Monster

Super Man Or Monster'da yıktığınız binalardan, yok ettiğiniz savaş araçlarından ve insanlardan para kazanabiliyorlar. Bölümleri tamamladığınızda da belli bir miktar para kazanabiliyorsunuz. Bu parayı canavarınıza özel yetenekler satın almak için kullanabilirsiniz. Ayrıca bölümler sırasında "Monster Coin" adlı özel parayı toplayabilmektesiniz. Bu parayla da canavarınızı geliştirebiliyor ve görünümünü tercihlerinize göre değiştirebiliyorsunuz. Canavarınız için farklı isimler seçmeniz de mümkün.

Super Man Or Monster'da bölümleri geçtikçe yeni canavarların kilidini açabilmektesiniz. Oyunda farklı canavarların olması güzel bir özellik.

Kahraman İnsanlar!

Super Man Or Monster İncelemesi

Şehrinize dev bir canavar saldırırsa ne yaparsınız? Tabi ki silahlarınızı kuşanır ve içinizdeki ramboyu ortaya çıkarırsınız.

Super Man Or Monster'da insanlar sahip oldukları silahlarla canavarlara mermi yağdırabiliyorlar ve sırtlarındaki jetpack ile canavarların saldırılarından kaçıp yüksek yerlere tırmanabiliyorlar.

Oyuncular, insan olarak oynamayı seçtiklerinde sadece yaya olarak savaşmanın haricinde tank gibi araçları ve taretleri diledikleri yere yerleştirebiliyorlar ve bu sayede taktiksel bir şekilde savaşabiliyorlar. Ayrıca GTA oyunlarında olduğu gibi yerleştirdiğiniz tank benzeri savaş araçlarına binerek de savaşabiliyorsunuz.

Super Man Or Monster

Canavarların aksine insanlar daha kolay ölebiliyorlar; fakat uzak mesafeden saldırabiliyorlar. Canavarlar insanları yiyerek kendilerini iyileştirebilirken insanlar yıkılan binalardan veya yapılardan çıkan kalpleri toplayarak kendilerini iyileştirebiliyorlar. Buna ek olarak çıkan paraları ve altınları da toplayabiliyor, bu kaynakları tank, taret gibi savunma sistemleri almak ya da kahramanımızın canını, jetpack kapasitesini geliştirmek için kullanabiliyoruz.

Super Man Or Monster

İnsan olarak oynamayı seçtiğinizde temel amacınız şehre saldıran dev canavarı durdurmak. Canavarı yok ettiğinizde bayrağınızı canavarın tepesine dikebiliyor ve bölümü sonlandırabiliyorsunuz.

Super Man Or Monster

Bir Elin Nesi Var, İki Elin Sesi Var!

Super Man Or Monster dilerseniz tek başınıza oynayabileceğiniz, dilerseniz split screen - bölünmüş ekran modunda arkadaşlarınızla veya ailenizle birlikte aynı bilgisayar üzerinde oynayabileceğiniz bir oyun. Bu modda oyun çok daha eğlenceli hale geliyor. Benim gibi oyun kumandasını eşinize verebilir, içindeki canavarı ortaya çıkarmasını sağlayabilir, galibiyet gelince bayrağı üzerine dikerek onu sinir edebilirsiniz.

Super Man Or Monster

Super Man Or Monster, çok detaylı bir senaryo ya da çeşitlilik sunan bir oyun değil. Oyuna girip, etrafı yıkıp döküp ya da arkadaşlarınızla, ailenizle savaşıp çıkabilirsiniz. Eğer uzun senaryolu, sinematik anlatımlı oyunlara ayıracak vaktiniz ve gücünüz yoksa Super Man Or Monster ideal bir tercih olacaktır.

Super Man Or Monster'a farklı oyun modları eklenirse oyun daha da eğlenceli bir hale gelebilir. Oyun Steam üzerinde 22 TL gibi oldukça makul bir fiyatla satılmakta; indirimlerle çok daha ucuza oyunu satın alabilirsiniz.

Super Man Or Monster'ın artılarını ve eksilerini şu şekilde özetleyebiliriz:

- Yormayan bir şekilde aksiyon yaşama fırsatı

- Aynı bilgisayarda çok oyunculu olarak oyunu oynayabilme

- Dev canavarlar ile etrafı dağıtabiliyorsunuz!

- Sevimli grafikler ve retro yapı

- Farklı canavar türleri

- Düşük sistem gereksinimleri

- Oyuna farklı oyun modları eklenebilir

Şimdiden iyi eğlenceler!

Middle-Earth: Shadow of War İncelemesi
OYUN

Middle-Earth: Shadow of War İncelemesi

Geçtiğimiz aylarda sızıntılarla su yüzüne çıktıktan sonra apar topar duyurulan ve küçük bir gecikme yaşayan Middle-Earth: Shadow of War nihayet oyuncuların beğenisine sunuldu.

Mafia 3 İncelemesi
OYUN

Mafia 3 İncelemesi

Açık dünya türündeki Mafia 3, serinin bir önceki oyun kadar başarılı mı? Mafia 3 incelemesi ile oyun dünyasının popüler serisinin üçüncü oyunu hakkında merak edilen soruları yanıtlayacağız.

Outlast 2 İncelemesi
OYUN

Outlast 2 İncelemesi

Nihayet beklenen gün geldi ve heyecanla beklenen korku oyunu Outlast 2 çıkış yaptı. Oyunun çıkışının ardından biz de size oyunun vaktinize ve harcayacağınız paraya değer olup olmadığını göstermek adına Outlast 2 incelemesi hazırladık.

YORUMLAR