Tamindir 9 Yaşında, Geçen 9 Yıldan Sonra Neredeyiz?

Tam 9 yaşımızı doldurduğumuz bu vakite kadar Tamindir'de neler değiştiğini görmek isterseniz sizin için nerede olduğumuzu kısaca özetledik!

Tamindir 9 Yaşında, Geçen 9 Yıldan Sonra Neredeyiz?

2004 yılından beri faaliyet alanını durmaksızın genişleten Tamindir, Mart 2013 itibariyle tam 9 yaşını doldurdu ve 10. yılımıza bir yıl kala geçen bu vakitte neler olduğundan sizlere biraz bahsetmek istiyorum.

2011 yılına kadar program ve uygulamalardaki içerik ağırlığını koruyan sitemiz, 2011'in ardından dinamik bir yapılanma içerisine gitti ve özenle hazırlanmış video içeriklerden tutun da teknoloji haberleri, rehber yazıları, galeriler ve canlı yayınlarla birlikte bir teknoloji portalı olmanın kapılarını açtı.

Elbette tüm bu yeni içerikler, giderek genişleyen ekibimizin daha da iyisini ortaya koyabileceğini gösterdi ve böylece sürekli faaliyet alanını genişlettiğimiz Tamindir'in Forum bölümü ile aylık Tamindir Teknoloji E-dergisi'ni de hazırlayarak takipçilerimizin hizmetine sunduk. Forum vasıtasıyla bizimle daha sıkı bir iletişim içerisine girebilen ziyaretçilerimiz, E-dergi sayesinde ise derli toplu bir teknoloji takibini hem internet hem de mobil cihazları üzerinden (Android ve iOS) yapabilir hale geldiler.

İlk sayısı ile tam 15.000 okuyucuya ve 310.000 sayfa görüntülenmesine ulaşan E-dergimizin şu anda 3. sayısındayız ve dergimize olan ilgi ve talep de gün geçtikçe yükseliyor.

Kısa zamanda gerçekleştirdiğimiz tüm bu çalışmaların meyvelerini ise günlük 500.000'i geçen ziyaretçi, 15.000 video izleme ve 50.000 haber okunma adedimiz sayesinde aldık. İnternet dünyasındaki hedeflerimize ulaşmamızı sağlayan siz ziyaretçilerimize bu nedenle tüm Tamindir ekibi olarak teşekkür ederiz.

Önümüzdeki günlerde de daha geniş ve daha kaliteli içeriklerle karşınızda olmayı, elimizin uzandığı teknolojiye dair her konuda birinci elden kaynağınız olabilmeyi umuyoruz. 9. yılımızda bizimle olduğunuz için teşekkürler!

Samsung Galaxy S4 lansmanı Tamindir canlı yayınını kaçırmayın!

YORUMLAR