Tamindir ve Gameloft'tan Yılbaşı Kampanyası

En popüler mobil oyun üreticilerinin başında gelen Gameloft'un iOS ve Android işletim sistemli cihazlar için geliştirdiği oyunları bilmeyen çok fazla mobil kullanıcı yoktur. Firmanın özellikle son zamanlarda geliştirdiği ve kullanıcıların beğenisine sundu

Tamindir ve Gameloft'tan Yılbaşı Kampanyası

En popüler mobil oyun üreticilerinin başında gelen Gameloft'un iOS ve Android işletim sistemli cihazlar için geliştirdiği oyunları bilmeyen çok fazla mobil kullanıcı yoktur. Firmanın özellikle son zamanlarda geliştirdiği ve kullanıcıların beğenisine sunduğu yüksek kaliteli oyunlar gerçekten de bir çok kullanıcıya yok artık dedirtecek kadar gelişmiş grafiklere ve akıcı bir oynanışa sahiptir.

Özellikle mobil oyunların nasıl bir noktaya geldiğini bizlere açık açık gösteren birkaç üretici firmadan biri olan Gameloft'un iOS ve Android platformları üzerinde kullanıcıların beğenisine sunduğu birçok ücretsiz ve çevrimiçi olarak oynanabilecek oyunları da bulunmaktadır. Şimdiye kadar Gameloft ve oyunlarıyla tanışmadıysanız belki de bu yazımızdan sonra mobil cihazınızı elinizden bırakamayabilirsiniz.

Tamindir olarak her yeni yıl yaklaşırken üretici firmalarla anlaşarak elimizden geldiğince çok kullanıcımıza küçük hediyeler vermeye çalıştığımızı sıkı takipçilerimiz zaten bilirler. Bu kapsamda Tamindir ve Gameloft işbirliğiyle Twitter üzerinde düzenleyeceğimiz kampanya aracılığıyla bir hafta boyunca her gün iki kullanıcımıza Gameloft firmasının bizlere iOS ve Android platformunda sunduğu 8 ücretsiz mobil oyun için oyun içi krediler dağıtacağız. Öncelikle hep birlikte oyunlara göz atalım, ardından kampanya detaylarını sizlerle paylaşalım.

Cosmic Colony

Dungeon Hunter 3

Fantasy Town

Fashion Icon

Monster Life

Real Football 2013

Zombiewood

Order & Chaos

Gameloft ve Tamindir işbirliğiyle yapılan bu yeni yıl kampanyasında listede sunulan 8 farklı ücretsiz oyunun iOS ve Android versiyonları için şanslı takipçilerimize oyun içi kredi verilecektir. 24 Aralık Pazartesi günü başlayacak olan kampanyamız 28 aralık Cuma günü sonlanacaktır. Bu 5 gün içerisinde her gün bizim tarafımızdan rastgele seçilecek 2 şanslı takipçimiz istediği oyun için 50 dolarlık oyun içi krediyi kazanmaya hak kazanacaktır.

Kampanyamıza katılmak için yapmanız gerekenler aşağıdaki butonları kullanarak Tamindir ve Gameloft Twitter sayfalarını beğenmek ve ardından en altta yer alan butonu kullanarak "Bence #gameloftileyılbaşı" cümlesinin devamını getirerek tweet atmak.

Takip et: @Gameloft_Turkey

Takip et: @tamindir

Tweetle

Kampanya kapsamında Gameloft'tan oyun içi kredi kazanan takipçilerimizle tek tek iletişime geçilecektir ve herbirinden Gameloft Live kullanıcı e-mail adresleri istenecektir. Oyun içi kredi kazanmaya hak kazanan takipçilerimizin ödülleri yeni yıldan sonra oyun içi hesaplarına aktarılacaktır.

YORUMLAR