The Last of Us 2. Sezon Ne Zaman?

The Last of Us 2. sezon ne zaman çıkacak? Yeni sezonda hangi oyuncular yer alacak? Bu ve buna benzer soruların cevabını merak edenler için rehber hazırladık.

Popüler dizinin ilk sezonunu bitiren izleyiciler, The Last of Us 2. sezon ne zaman çıkacak sorusunun cevabını merak ediyor. Bu rehberde çok sayıda kişi tarafından oldukça beğenilen video oyunu uyarlamasının yeni sezonuna dair merak edilen bazı soruları yanıtlayacağız.

Türkiye'de BluTV, diğer ülkelerde HBO Max isimli dijital yayın hizmeti üzerinden üzerinden yayımlanan The Last of Us dizisi aynı adlı video oyununa dayanıyor. İlk bölümünden itibaren dünya genelinde büyük beğeni toplayan dizi, milyonlarca kişi tarafından izlendi.

İlk sezonu izleyen kişiler ikinci sezonun ne zaman çıkacağını merak etmeye başladı. Peki, The Last of Us dizisinin yeni sezonu ne zaman yayımlanacak? İkinci sezonda hangi isimler yer alacak?

The Last of Us 2. Sezon Ne Zaman Çıkacak?

Max'in (eski adıyla HBO Max) resmî YouTube kanalı üzerinden yayımlanan videoda 2024 ve 2025 yıllarına ait bir içerik takvimine yer verildi. Videoya göre The Last of Us dizisinin ikinci sezonu 2025 yılında yayımlanacak.

The Last of Us dizisinin ilk sezonunun çekimleri 2021 yılının temmuz ayında başlamıştı ve yaklaşık olarak bir yıl sürmüştü. Video oyun uyarlaması olan dizi, çekimler tamamlandıktan altı ay sonra izleyiciler ile buluşmuştu.

The Last of Us 2. Sezon Oyuncu Kadrosu

  • Bella Ramsey (Ellie)
  • Pedro Pascal (Joel)
  • Gabriel Luna (Tommy)
  • Rutina Wesley (Maria)

Bella Ramsey, Ellie Williams karakterini yeni sezonda da canlandırmaya devam edeceğini söyledi ancak başarılı oyuncu, ikinci sezonun çekimleri başlamadan önce farklı projelerde de yer alacak. Öte yandan Joel Miller karakterini canlandıran Pedro Pascal'ın da yeni sezonda olması bekleniyor.

Bella ve Pedro'nun yanı sıra Gabriel Luna ve Rutina Wesley'in de ikinci sezonda yer alacağı söyleniyor. Yeni sezon kadrosu ile ilgili henüz açıklama yapılmadı. İlerleyen zamanlarda ikinci sezonda hangi oyuncuların yer alacağı resmî olarak belli olacaktır.

Koltuğa Kenetleyen En İyi Zombi Dizileri
Sinema

Koltuğa Kenetleyen En İyi Zombi Dizileri

Zombi dizileri, özellikle son zamanlarda popülerliğini önemli ölçüde artırdı. Bununla beraber zombi salgınını konu alan yapımların sayısında da artış yaşandı.

The Last Of Us 2. Sezonda Olması Beklenen Yeni Karakterler

  • Abby
  • Manny
  • Lev
  • Yara
  • Dina
  • Jesse
  • Owen

The Last Of Us 2. sezon karakterleri ile ilgili henüz resmî bir açıklama yapılmadı ancak yeni sezonda Abby, Manny, Lev, Yara, Dina, Jesse ve Owen isimli karakterlerin yer alacağı söyleniyor.

The Last of Us 2. Sezon Fragmanı Yayımlandı mı?

En iyi HBO Max dizileri arasında yer alan The Last of Us'ın ikinci sezonu için henüz bir fragman yayımlanmadı. Yeni sezon çıkmadan yaklaşık olarak bir ay öncesinde tanıtım videosunun yayımlanması bekleniyor.

İzlemeniz Gereken En İyi BluTV Dizileri
Sinema

İzlemeniz Gereken En İyi BluTV Dizileri

BluTV dizileri sayesinde uzun süre boyunca keyifli zaman geçirebilirsiniz. Peki, popüler dijital yayın platformunda yer alan en başarılı diziler hangileri? Bu rehberde keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak yapımları bir arada topladık.

Salgının yaşandığı bir dünyada geçen The Last of Us dizisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Kısa sürede tüm dünyada büyük bir popülerliğe ulaşan dizi ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR