Time 2010 Yılının En İyi İnternet Sitelerini Açıkladı

Time magazin her sene kendi deneyimlerine göre belirlediği en iyi web siteleri listesini yayınladı. 2010 yılında dikkat çekerek müzik, spor, haber, oyun, aile-çocuk, finans, alışveriş-gezi, sağlık-fitness, sosyal medya, eğitim kategorilerinde listeye gire

Time 2010 Yılının En İyi İnternet Sitelerini Açıkladı

Time magazin her sene kendi deneyimlerine göre belirlediği en iyi web siteleri listesini yayınladı. 2010 yılında dikkat çekerek müzik, spor, haber, oyun, aile-çocuk, finans, alışveriş-gezi, sağlık-fitness, sosyal medya, eğitim kategorilerinde listeye giren en iyi 50 web sitesinin detaylı listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Farklı kategorilerden ulaşabileceğiniz web sitelerini inceleyerek sizde kendi en beğendiklerinizi aralarından seçebilirsiniz. Her yıl düzenli olarak aynı etkinliği yapan Time magazin bu sene de tüm kategorilerin en iyilerini belirleyerek takipçilerine sundu. Büyük ilgi gören listede, büyük firmaların ve şirketlerin web siteleri olduğu gibi, kişisel ve ufak çaplı şirketlerin oluşturmuş olduğu son derece profesyonel web siteleri de bulunuyor.

Önümüzdeki yıllarda da devam edeceği düşünülen etkinlik internet çılgınlığının artması ile daha da fazla ilgi görecektir. Farklı şirketlerin açıklamış olduğu en iyi listeleri arasında en popülerlerden bir tanesi olan Time Magazin'in 2010 yılı en popüler web siteleri listesini boş vakitlerinizde mutlaka kontrol etmenizi öneririm. Çünkü siteler içerisinde ilham alabileceğiniz ve benzer çalışmalar yapabileceğiniz farklı web siteleri bulunuyor.

YORUMLAR