X (Twitter) Video İndirme ve Kaydetme Nasıl Yapılır?

Bu yazımızda size X'den (Twitter) video indirmenin kolay yolunu göstereceğiz. X video indirme nasıl yapılır? İndirmenin yolları nelerdir? İşte yanıtı!

Twitter Video İndirme Nasıl Yapılır?

Son zamanlarda X'de (Twitter) dolaşan çok sayıda video gördük. İster sevimli köpek videoları, ister tartışmalı bir konuda ciddi bir video olsun, o videodan bıkana kadar tekrar ve tekrar izlemeyi seviyorsunuz. Ancak uygulama, platformundan video indirmenize izin vermiyor. Bu öncelikle platformun telif hakkı kurallarından kaynaklanmaktadır. Ancak, bu videoları fazla uğraşmadan indirmenin bir yolu olduğunu biliyor muydunuz?

Bu yazımızda size X'den video indirmenin kolay yolunu göstereceğiz. O halde vakit kaybetmeden X videolarını cep telefonunuza veya bilgisayarınıza nasıl indireceğinizi hemen size öğretelim!

X (Twitter) Video İndirme Nasıl Yapılır?

  • X Videolarını PC veya Masaüstüne İndirme
  • Android'de X Videolarını İndirme
  • iOS'ta X Videolarını İndirme
  • Chrome Uzantısını Kullanarak X DM Videolarını İndirme

Twitter'ın Yeni Rakibi Threads Nedir? Nasıl Kullanılır?
SOSYAL MEDYA

Twitter'ın Yeni Rakibi Threads Nedir? Nasıl Kullanılır?

Twitter'ı kullanmaya devam etmek istemeyen sosyal medya kullanıcılarının büyük bir kısmı, Threads nedir sorusunun yanıtını merak ediyor.

X Videoları PC veya Masaüstüne Nasıl İndirilir?

X'den videoları kolayca masaüstünüze indirebilirsiniz. X'de video indirme işleminin tamamını oldukça basit hale getiren iki web sitesi var. Bunlar, SaveTweetVid veya Twitter Video Downloader'dır. Bu web sitelerine gidebilir ve en sevdiğiniz videoları X'den indirebilirsiniz. Tek yapmanız gereken şu adımları takip etmek:

  • X'i açın ve indirmek istediğiniz videoyu arayın
  • Şimdi, indirmek istediğiniz videoyu içeren tweet'in doğrudan bağlantısını kopyalayın.
  • Save Tweet Vid veya Twitter Video Downloader web sitesine gidin. Bağlantıyı yapıştırın ve İndir'e tıklayın.

Her iki web sitesi de farklı indirme kalitesi sağlar. Video kalitesini ihtiyacınıza göre seçebilir ve dosya boyutunun hemen yanında bulunan İndir butonuna tıklayabilirsiniz.

En İyi X (Twitter) Benzeri Uygulamalar
SOSYAL MEDYA

En İyi X (Twitter) Benzeri Uygulamalar

Popüler sosyal medya platformunda yaşanan gelişmeler sonucunda çoğu kişi, X (Twitter) benzeri uygulamalar aramaya başladı. Peki, X yerine kullanılabilecek hizmetler neler? Bu sorunun yanıtını merak eden kişiler için bir liste hazırladık.

Android'de X Videoları Nasıl İndirilir?

Ayrıca bir Android uygulamasından bir X videosu indirebilirsiniz. X videolarını indirmek için öncelikle Download Twitter Videos uygulamasını akıllı telefonunuza indirmeniz yeterlidir. Bu uygulamayı Instagram'dan olduğu kadar X'den de video indirmek için kolayca kullanabilirsiniz. Bundan sonra yapmanız gerekenler:

  • Akıllı telefonunuzda X uygulamasını açın ve kaydetmek istediğiniz videoyu içeren gönderiye gidin.
  • Paylaş düğmesine dokunun ve ardından bağlantıyı Tweet'e kopyala'yı seçin.
  • Şimdi Download Twitter Videos uygulamasına gidin ve bağlantıyı buraya yapıştırın. Ardından sayfanın sağ alt köşesindeki indirme düğmesine basın.

Video arka planda indirilmeye başlayacaktır. İndirilen videoyu izlemek için uygulamayı açıp izlemek istediğiniz videoyu seçebilirsiniz. Veya videoyu çevrimdışı izlemek için akıllı telefonunuzdaki Galeri uygulamasına gidebilirsiniz.

X'ten Nasıl Para Kazanılır? Twitter'dan Para Kazanma Yöntemleri
SOSYAL MEDYA

X'ten Nasıl Para Kazanılır? Twitter'dan Para Kazanma Yöntemleri

Dijital mecralarda online olarak içerik üretip gelir elde etmek son zamanlarda evden çalışmak isteyenlerin odak noktası haline geldi.

iOS'ta X Videoları Nasıl İndirilir?

iOS'ta video indirme işlemi, Android veya masaüstüne kıyasla biraz karmaşıktır. Videoyu iPhone'unuza indirmek için önce Documents by Readle veya My Media application uygulamasını iPhone'unuza indirmeniz gerekir. Bittiğinde, şu adımları takip edebilirsiniz:

  • Akıllı telefonunuzda X uygulamasını açın ve kaydetmek istediğiniz videoyu içeren gönderiye gidin.
  • Paylaş düğmesine dokunun ve ardından bağlantıyı Tweet'e kopyala'yı seçin.
  • Şimdi iPhone'unuzda My Media veya Documents by Readle uygulamasını açın.
  • Sağ alt köşede bir tarayıcı simgesi olacak. Üzerine dokunun, ardından bir uygulama içi tarayıcıya yönlendirileceksiniz.
  • Tarayıcıya www.twittervideodownloader.com yazın ve ardından web sitesini açın.
  • Kopyalanan URL bağlantısını buraya yapıştırın ve İndir düğmesine dokunun.
  • Üzerine dokunduğunuzda, yeni bir indirme bağlantısı açılacaktır. Dosyayı İndir'e dokunun ve ardından kaydettiğiniz video için bir ad yazın.

Videonuz uygulamaya kaydedilecektir. Şimdi, videoyu uygulamada açmanız ve X videonuzun bir kopyasını iPhone'unuza kaydetmek için Film Rulosuna Kaydet'e dokunmanız gerekiyor.

X (Twitter) Sarı Tik Nedir? Nasıl Alınır?
SOSYAL MEDYA

X (Twitter) Sarı Tik Nedir? Nasıl Alınır?

X (eski adıyla Twitter), sarı tik özelliğini 2022 yılı içerisinde kullanıma sundu. Peki, bazı hesapların profil sayfasında görünen tik işareti ne anlama geliyor? Bu rehberde pek çok kişi tarafından merak edilen soruları cevaplayacağız.

Chrome Uzantısını Kullanarak X DM Videoları Nasıl İndirilir?

Google Chrome uzantısını kullanarak X DM videolarını kolayca indirebilirsiniz. Tek yapmanız gereken bu adımları takip etmek.

  • İlk önce Chrome web mağazasına gidin ve  Video Downloader Professional uzantısını arayın.
  • Ardından uzantıyı Chrome tarayıcınıza yüklemek için "Chrome'a Ekle"yi seçin.
  • Şimdi Chrome tarayıcınızda X'i açın ve DM bölümünden indirmek istediğiniz videoya gidin.
  • Videoyu oynattığınızda, VideoDownloader Professional uzantısında bir bildirim göreceksiniz.
  • Üzerine tıklayın ve uzantı, videoyu farklı dosya boyutlarında indirme seçeneği sunacaktır. İstediğiniz dosyaya ve boyuta dokunun, video otomatik olarak indirilecektir.

Twitter Hesap Gizleme Nasıl Yapılır?
NASIL YAPILIR

Twitter Hesap Gizleme Nasıl Yapılır?

Twitter hesap gizleme nasıl yapılır? Twitter'ın varsayılan ayarları dahilinde attığınız ya da beğendiğiniz tweetler, dünyanın dört bir yanındaki herhangi bir kullanıcı tarafından görülebilir.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar sekmesi üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın. Bunun gibi içeriklere, güncel oyun ve teknoloji haberlerine anında ulaşmak için Tamindir'i takipte kalmayı unutmayın.

YORUMLAR