Ses Kalitesi En İyi USB Mikrofon Modelleri ve Fiyatları - 2024

Sesin net ve kaliteli olarak dışarı çıkmasını sağlayan en yüksek USB mikrofon modellerini sizler için ele aldık. İşte en iyi USB mikrofon modelleri!

Podcast, vlog vb. içeriklerin üretirken sesin dışarıya düzgün çıkması mikrofona bağlıdır. Ses kalitesi en iyi USB mikrofon modelleri sayesinde ses zenginleşir. Özellikle çevredeki seslerin bastırılmasında etkin rol oynuyor.

USB mikronlar, sesleri net algılayarak sonrasında karşıya iletilir. Burada sesin pürüzsüz iletilmesi çok önemlidir. Kullanıcı odaklı olarak öne çıkan bu cihazlar, malzeme kalitesiyle dikkat çekiyor. Ayrıca bu mikrofon çeşitlerinin kompakt tasarıma sahip olması da önemli bir unsurdur. İşte en iyi USB mikrofonlar!

Ses Kalitesi En İyi 8 USB Mikrofon Modeli

  • Razer Seiren Mini RZ19-03450100-R3M1 Yayıncı Mikrofonu
  • HyperX QuadCast Oyuncu Mikrofonu
  • Fifine Ampligame A6T
  • Rode NT-USB+ Profesyonel USB Mikrofon
  • Fifine Ampligame A9 USB Oyuncu Yayıncı Bilgisayar Mikrofon
  • Steelseries Alias Usb-C Condenser Gaming Mikrofon
  • Thronmax One Pro Kit M2P 96KHZ 24BIT Profesyonel Mikrofon
  • Rampage Sn-Rmx9 USB Oyuncu Masaüstü Mikrofon

İçerik Üreticileri İçin En İyi Kablosuz Yaka Mikrofonu Modelleri - 2024
TEKNOLOJİ

İçerik Üreticileri İçin En İyi Kablosuz Yaka Mikrofonu Modelleri - 2024

YouTube’da veya diğer sosyal medya araçlarında aktif olarak içerik ürettiğiniz bir hesabınız varsa çektiğiniz videoların daha kaliteli olması için bir yaka mikrofonu kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Ses kalitesi ile dikkat çeken USB mikrofon önerileri listesinde yer alan cihazların detaylarına aşağıdan göz atabilirsiniz. 

Razer Seiren Mini RZ19-03450100-R3M1 Yayıncı Mikrofonu Özellikleri ve Fiyatı

USB ile bilgisayarınıza bağlayıp kullanabileceğiniz en başarılı mikrofonların ilk sırasında Razer Seiren Mini RZ19-03450100-R3M1 yer alıyor. Razer marka mikrofon minimum 44.1 kHz / maksimum 48 kHz örnekleme hızıyla ve ses kalitesiyle öne çıkıyor.

  • Razer Seiren Mini RZ19-03450100-R3M1 fiyatı: 1.769 TL

En İyi Gürültü Önleyici Kulaklık Modelleri ve Fiyatları
TEKNOLOJİ

En İyi Gürültü Önleyici Kulaklık Modelleri ve Fiyatları

Gürültü engelleyici kulaklık modelleri, özellikle sesli ortamlarda telefon görüşmelerinizi oldukça kolaylaştırabilir.

HyperX QuadCast Oyuncu Mikrofonu Özellikleri ve Fiyatı

İçerik üreticileri, yayıncılar ve oyuncular için çok başarılı bir mikrofon olan HyperX QuadCast'te LED mikrofon durumu göstergesi bulunuyor. Yanan ışık mikrofonun aktif olduğunu, yanmayan ışık ise mikrofonun sessizde olduğunu gösteriyor. Mikrofonda ayrıca yerleşik titreşim önleyici ve darbe emici aparat mevcut.

  • HyperX QuadCast fiyatı: 4.259 TL

HyperX Cloud II Wireless Oyuncu Kulaklığı Özellikleri ve Fiyatı
TEKNOLOJİ

HyperX Cloud II Wireless Oyuncu Kulaklığı Özellikleri ve Fiyatı

Geliştirdiği oyuncu aksesuarlarıyla öne çıkan HyperX, yıllar önce Cloud II Wireless isimli kulaklığı piyasaya sundu. Günümüzde de HyperX'in bu kulaklığı popülerliğini korumaya devam ediyor.

Fifine Ampligame A6T Özellikleri ve Fiyatı

RGB aydınlatma özelliği ile çok şık bir görünüme kavuşan Fifine Ampligame A6T, kullanımı oldukça kolay hâle getiren çeşitli işlevlere sahip. Mikrofonun sessize alınabilmesi için üzerine dokunulması yeterlidir. Sessiz durumdayken mikrofonun ışıkları söner. Böylece mikrofonun sessizde olup olmadığı kolayca anlaşılır.

Rode NT-USB+ Profesyonel USB Mikrofon Özellikleri ve Fiyatı

24 bit / 48kHz değerleri ile dikkat çeken Rode NT-USB+ profesyonel düzeyde bir USB mikrofon modelidir. Rode Central programı aracılığıyla çeşitli ayarlar yapılabiliyor. Minimum gereksinimlere göre MacOS 10.14, Windows 10, iOS 14, Android 11 sürümleri ve daha üzeri versiyonlar destekleniyor.

  • Rode NT-USB+ fiyatı: 6.499 TL

Fifine Ampligame A9 USB Oyuncu Yayıncı Bilgisayar Mikrofon Özellikleri ve Fiyatı

Frekans tepki oranı 50Hz–15kHz, örnekleme hızı ise 44,1KHz/48bit olan Fifine Ampligame A9'u ister çevrim içi toplanılarda ister podcast yayınında ister müzik kaydında ister oyun yayınlarında kullanabilirsiniz. RGB aydınlatmaya sahip olan mikrofon tak çalıştır özelliği sayesinde kolayca kullanılabiliyor.

  • Fifine Ampligame A9 fiyatı: 4.389 TL

Steelseries Alias Usb-C Condenser Gaming Mikrofon Özellikleri ve Fiyatı

24 bit/48 KHz örnekleme hızı ve 50 Hz - 20 KHz frekans tepkisi sunan Steelseries Alias Usb-C Condenser mikrofondaki durum LED ışıklar sayesinde ses seviyesine ve mikrofonun sessizde olup olmadığını kolayca görebilirsiniz. Temiz ses için istenmeyen ses dalgalarını azaltan mikrofon, yüksek ses kalitesi ile dikkat çekiyor.

  • Steelseries Alias Usb-C Condenser fiyatı: 11.699 TL

Thronmax One Pro Kit M2P Profesyonel Mikrofon Özellikleri ve Fiyatı

RGB LED aydınlatma sunan Thronmax One Pro Kit M2P'deki VERTIGAIN teknolojisi, daha iyi ses kalitesi ve netlik sunulmasına yardım ediyor. Tak çalıştır olarak kullanılabilen mikrofon 96kHz 24 bit değerleri ile dikkat çekiyor.

  • Thronmax One Pro Kit M2P fiyatı: 4.316 TL

Rampage Sn-Rmx9 USB Oyuncu Masaüstü Mikrofon Özellikleri ve Fiyatı

LED aydınlatma özelliğine sahip olan ve uygun fiyatıyla dikkat çeken Rampage Sn-Rmx9 isimli mikrofon modeli 80Hz-16KHz frekans değerleri ve 96KHz/24Bit kayıt çözünürlüğü sunuyor. Şık bir tasarıma sahip olan mikrofonu takip hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

  • Rampage Sn-Rmx9 fiyatı: 729 TL

Keyifli Müzik Dinleme Deneyimi İçin: En İyi Bluetooth Hoparlör Modelleri
TEKNOLOJİ

Keyifli Müzik Dinleme Deneyimi İçin: En İyi Bluetooth Hoparlör Modelleri

Keyifli bir şekilde müzik dinlemenin farklı yolları vardır. Günümüzde teknolojinin de ilerlemesi ile birlikte bluetooth hoparlörlerin kullanımı ve popülerliği artıyor.

Bu rehberde ses kalitesi en iyi USB mikrofon modelleri listesi hazırladık. Peki, sizce en başarılı mikrofon hangisi? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR