Keyifli Müzik Dinleme Deneyimi İçin: En İyi Bluetooth Hoparlör Modelleri

Ses bombası olarak da bilinen bluetooth hoparlörler yıllardır popülerliğini korumaya devam ediyor. Peki, en iyi taşınabilir hoparlör modelleri hangileri?

Keyifli bir şekilde müzik dinlemenin farklı yolları vardır. Günümüzde teknolojinin de ilerlemesi ile birlikte bluetooth hoparlörlerin kullanımı ve popülerliği artıyor. Peki en iyi bluetooth hopörler modelleri hangileridir? Gelin birlikte inceleyelim.

En İyi Bluetooth Hoparlörler

  • Huawei Sound Joy
  • Sony SRS-XB23-Extra Bass
  • JBL Go 2
  • JBL Charge 4
  • Anker SoundCare Motion B
  • Ultimate Ears Wonderboom
  • JBL Clip 4
  • LG Go PK5
  • Xiaomi Mi Portable 
  • Oppo
  • Xiaomi Mi Taşınabilir Bluetooth Hoparlör Mini

1. Huawei Sound Joy

680 gram ağırlığındaki Huawei Sound Joy, üst düzey müzik deneyimi sunuyor. 8800 mAh batarya kapsitesine sahip olan cihaz 40W hızlı şarj teknolojisini destekliyor. 10 dakikalık dolumla 1 saate kadar oynatma süresi sunan cihaz, tek şarjla 26 saate kadar kullanılabiliyor.

2. Sony SRS-XB23-Extra Bass

Taşınabilir kablosuz hoparlörler arasında yer alan Sony SRS-XB23-EXTRA Bass, yaklaşık olarak 12 saat kullanım imkânı sunuyor. Rahatça taşınabilen hoparlör 20 Hz - 20.000 Hz frekans iletim aralığına sahip. Cihaz kaliteli müziğin yanı sıra dayanıklı yapısıyla da dikkat çekiyor.

3. JBL Go 2

İlk olarak performansı en yüksek modeli ele alalım. JBL Go 2, suya dayanıklılığı ile ön plana çıkıyor. Yüksek ses kalitesinin yanı sıra 5 saate kadar kesintisiz çalışması ile kullanıcıların öncelikli tercihleri arasına girmeyi başarıyor.

2.5 saat gibi kısa bir sürede şarj oluyor. Dahili mikrofonu da bulunan hoparlör, bas dengesiyle müzik dinleme deneyimini yüksek standartlara çıkarıyor.

4. JBL Charge 4 

Yatay tasarıma sahip olan JBL Charge 4, bir önceki ürün gibi suya karşı dayanıklı bir çalışma sistemine sahip. 6 saatlik çalışma süresi ile beğeni topluyor.

7.500 mAh bataryası ve powerbank giriş özelliği sayesinde daha profesyonel bir kullanım sağlıyor. Tüm bu donanımı ile en iyi bluetooth hoparlör modelleri arasında yerini alıyor.

5. Anker SoundCare Motion B

Yüksek ses kalitesi ve üretim malzemelerinin dayanıklılığı ile kullanıcıların memnuniyetini artıran Anker SoundCare Motion B, minimal bir tasarıma sahip.

Bu sayede kolay taşınabilir olması ile avantaj sağlıyor. Üst kısmında sezgisel düğmeler, ıslaklık durumuna karşı da kontrolleri algılayabiliyor. Suya dayanıklı olan hoparlör modeli, 12 saat boyunca müzik dinleyebilme olanağı sunuyor.

6. Ultimate Ears Wonderboom

En çok tercih edilen bluetooth hoparlör modelleri arasında yer alan Ultimate Ears Wonderboom, minimal tasarımı ve yüksek ses kalitesi ile başarısını ortaya çıkarıyor.

10 saate kadar dayanan pil özelliği ile birlikte aynı anda 2 adet cihaza bağlanması hoparlörü en iyiler listesine taşıyor. Geniş bluetooth çekim gücü ve su geçirmez özelliği de kalitesini artıran önemli detaylardan bazıları.

7. JBL Clip 4

JBL'in bir diğer modeli olan Clip 4, yuvarlak ve küçük boyutlardaki tasarımı ile dikkat çekiyor. Tüm modellerinde olduğu gibi bu cihazda da yüksek ses kalitesi ve suya dayanıklılık gibi özellikleri bulunuyor.

Hoparlör 10 saate kadar kullanım sunuyor. Üst kısmındaki kilit detayı sayesinde anahtarlık gibi eşyalara takılabilmesi de taşıma kolaylığı sağlıyor.

8. LG Go PK5 

En iyi bluetooth hoparlörleri listelediğimiz içeriğimizde yer alan bir diğer ürün LG XBOOM Go PK5. Şık tasarımlı hoparlör, çok fazla ses teknolojisini aynı anda bünyesinde tutuyor.

Her türlü kullanıma uygunluk gösteriyor. Sesli komut, güvenlik kilidi ve su geçirmezlik gibi özelliklere sahip. Her açıdan kullanıcıya kolaylık sunmakla birlikte 20 saat kesintisiz çalışabiliyor. 

9. Xiaomi Mi Portable

Telefonlar ile bluetooth bağlantı kurularak çalışan Xiaomi Mi Portable, dahili mikrofonu sayesinde gelen aramaları karşılayabilme olanağı sunuyor.

USB Type-C ve 3.5 mm jak girişi bulunuyor. Dokunma hissiyatının oldukça iyi olduğu belirtilen cihazın üst kısmında bağcığı, ürünü istenen yere bağlayabilme şansı sağlıyor. 

10. Oppo Bluetooth Hoparlör

Küçük boyutlu, uygun fiyatlı ve kaliteli bir hoparlör arayışında olanların beklentilerini Oppo bluetooth hoparlör modeli karşılıyor. Cihazın üzerinde saat göstergesi bulunuyor.

Hafif tasarımı ile öne çıkan hoparlörin rose gold ve yeşil renk seçenekleri bulunuyor. Ergonomik olması için birçok avantajı beraberinde getiren cihazın çalışma süresi ise 8 saat.

11. Xiaomi Mi Taşınabilir Bluetooth Hoparlör Mini

Telefon modelleri ile adındın söz ettiren Xiaomi, Mi taşınabilir Bluetooth hoparlörü ile de yükseliyor. Yuvarlak, minimal yapıya sahip olan ürün uygun fiyatlı olmasıyla da popülerlik kazanıyor.

Yüksek ses kalitesi ve taşınabilir olması da en iyiler arasına girmesi için yeterli oluyor. Hoparlör 10 saat müzik çalma süresi sunuyor.

En İyi Bluetooth Kulaklık Tavsiyeleri - 2023
TEKNOLOJİ

En İyi Bluetooth Kulaklık Tavsiyeleri - 2023

Kulaklığından memnun olmayan ve yakın zamanda yeni bir kulaklık satın almak isteyen kişiler için en iyi Bluetooth kulaklık tavsiyeleri rehberi hazırladık.

2023 yılı içinde en iyi olmakla birlikte en çok tercih edilen bluetooth hoparlör modellerini sizlerle paylaştık. Peki bu ürünlerden alacağınız verimi aynı şekilde bluetooth kulaklıklardan da alabilir misiniz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR