WinX HD Video Converter Deluxe Ücretsiz Sizin Olabilir

Video formatlarını dönüştürmeye yarayan WinX HD Video Converter Deluxe yazılımının Windows ve Mac sürümleri için Cadılar Bayramı'na özel olarak hazırlanan kampanyası sizleri bekliyor. Kampanya kapsamında Youtube ve benzeri video paylaşım sitelerinden seç

WinX HD Video Converter Deluxe Ücretsiz Sizin Olabilir

Video formatlarını dönüştürmeye yarayan WinX HD Video Converter Deluxe yazılımının Windows ve Mac sürümleri için Cadılar Bayramı'na özel olarak hazırlanan kampanyası sizleri bekliyor. Kampanya kapsamında Youtube ve benzeri video paylaşım sitelerinden seçtiğiniz veya kendi arşivinizde yer alan videoları, gelişmiş seçenekler yardımıyla farklı video formatlarına dönüştürmenize olanak sağlayan WinX HD Video Converter yazılımı, yaklaşık iki haftalık bir süre boyunca kullanıcılara ücretsiz olarak sunuluyor. Çok tercih edilen bir video dönüştürücü yazılımı olan WinX HD Video Converter Deluxe'e ücretsiz sahip olma şansını yakalamak için bu kampanyadan yararlanmayı unutmayın!

WinX HD Video Converter farklı video kalite formatlarını destekliyor. Örneğin; 4K, 1080p, MKV, MP4, AVI ve benzeri birçok popüler formatı birbirleri arasında dönüştürmenizi mümkün kılıyor. Özellikle YouTube benzeri video paylaşım sitelerindeki içerikleri de indirmenize destek veriyor. İnternet üzerinde 330’dan fazla siteden video indirerek çevirmenize destek veren program, PC ve Mac kullanıcıları için Cadılar Bayramı'nda özel bir fırsat sunuyor. Son derece kararlı çalışan bu hızlı video dönüştürücü programa ücretsiz olarak sahip olmak için yapmanız gerekenler yazımızın devamında sizleri bekliyor.

7 Gün Boyunca WinX HD Video Converter Deluxe Ücretsiz

Bugünden başlayarak tam 7 gün boyunca yani 4 Kasım 2016’ya kadar bu linki tıklayarak 49.95 dolar tutarındaki Windows sürümünü ücretsiz indirebilir ve indirdiğiniz zip dosyasını bilgisayarınıza açarak dosyadan çıkan lisans koduyla aktif ederek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Eğer Mac kullanıcısı iseniz durum hiç farklı değil. 45.95 dolar tutarındaki Mac sürümünü de bu linki takip ederek ücretsiz olarak cihazlarına indirebilir ve aynı işlemi uygulayarak aktif edip kullanmaya başlayabilirler.

WinX HD Video Converter Deluxe Nasıl Kullanılır?

WinX HD Video Converter Deluxe video dönüştürücü yazılımı ücretsiz lisanslandığı andan itibaren indirmiş olduğunuz sürüm tamamen sizin oluyor. Ancak yeni güncellemeler geldiğinde bunları kabul etmiyor. Ücretsiz dağıtılan Windows ve Mac sürümleri için “zip” dosyalarında bulunan seri numaralarını kullanabilirsiniz. Onun için hemen aktif etmeyi unutmayın.

WinX HD Video Converter Deluxe kullanmak için ilk önce dönüştürülecek video kaynağını yazılıma işaret etmeniz gerekiyor. Bu kaynaklar YouTube ve benzeri sitelerden video adresleri, bir DVD kaynağı ya da PC'nizden bir klasör olabilir.

Seçtiğiniz video kaynağını ya da belirlediğiniz dosyayı, WinX HD Video Converter Deluxe programına gösterdikten sonra "Aç" ve ardından "Run" komutlarıyla dönüştürme işlemine başlıyorsunuz. Bu dönüştürme işlemi için format, boyut ve kalite seçenekleriniz oldukça fazla.

WinX HD Video Converter Deluxe, YouTube ve benzeri siteler üzerinde yer alan video bağlantıları için de videoları bilgisayarınıza indirilerek seçtiğiniz formata dönüştürülmenize olanak sağlıyor.

WinX HD Video Converter Neler Yapabiliyor?

MKV, H.265, AVI, MPEG, MP4, WMV, MOV, FLV, VOB dahil 400’ün üzerinde PC, Android, iPhone ve Windows Phone cihazlar için uygun formatı destekleyen ve 300’den fazla video ve müzik servisinden indirme yapabilen WinX HD Video Converter Deluxe ile altyazı düzenleme, kırpma ve birleştirme işlemleri yapmak da mümkün.

WinX HD Video Converter Deluxe programının Windows sürümü hakkında geniş bilgiye buradan, Mac sürümü detaylarına da buradan ulaşabilirsiniz

YORUMLAR