Wonderfox DVD Video Converter Tam Sürüm Tamindir'den Herkese Hediye

Merhaba sevgili Tamindir takipçileri, Tamindir olarak uzun süredir en başarılı yazılımları ve uygulamaları sizlere ulaştırmak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Elimizden geldiğince yakaladığımız fırsatları sizlerle paylaşarak normalde ücretli olan uygu

Wonderfox DVD Video Converter Tam Sürüm Tamindir'den Herkese Hediye

Merhaba sevgili Tamindir takipçileri, Tamindir olarak uzun süredir en başarılı yazılımları ve uygulamaları sizlere ulaştırmak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Elimizden geldiğince yakaladığımız fırsatları sizlerle paylaşarak normalde ücretli olan uygulamaları belli zaman aralıklarında ücretsiz olarak dağıtabiliyoruz. İşte bu kampanyalarımızın en sonuncusunun konuğu Wonderfox DVD Video Converter oldu. 2 haftalık kampanyamız dahilinde bu programı indirerek ücretsiz lisans sahibi olabilirsiniz.

Başarılı bir DVD kaydetme, video dönüştürme, video indirme ve video düzenleme paketi olan Wonderfox DVD Video Converter birçoğumuzun oldukça işine yarayacak bir program. Programın özelliklerine detaylı bir bakış atmadan önce Wonderfox DVD Video Converter'ın tam sürümünü ücretsiz olarak nasıl elde edebilirsiniz açıklayalım:

İlk olarak sitemiz üzerinden Wonderfox DVD Video Converter programını bu bağlantıdan indirin:

Sonrasında bu bağlantıyı kullanarak lisans anahtarınızı ücretsiz olarak alabilirsiniz:

Wonderfox DVD Video Converter Tamindir Kampanyası

Kampanya sitesi üzerinden aldığınız lisans kodunu aşağıdaki resimdeki adımları izleyerek programa girip ürünü ücretsiz hale getirebilirsiniz:

Wonderfox DVD Video Converter Özellikleri:

Wonderfox DVD Video Converter temel işlevi olan video dönüştürme işlemini oldukça kapsamlı ve pratik bir şekilde yapabilmektedir. Program DVD kopya koruması kaldırma özelliği ile DVD filmlerinizi sınırlandırmalardan kurtarır ve dönüştürerek bilgisayarınıza kaydetmenize imkan tanır:

Wonderfox DVD Video Converter sadece DVD filmleri dönüştürmez; program ile bilgisayarınızda kayıtlı videoları da farklı formatlara dönüştürebilir, kullanacağınız mobil veya masaüstü cihaz ile uyumlu hale getirebilirsiniz. Program bu işi kolaylaştırmak için belli cihazlara özel hazır video dönüştürme profilleri de içerir:

Wonderfox DVD Video Converter'ın en kullanışlı özelliklerinden bir diğeri online video indirme özelliğidir. Bu özellik sayesinde YouTube, Facebook, Vimeo gibi online video yayını yapan sitelerden videolar indirebilir ve anında farklı formatlara dönüştürebilirsiniz. Program indirme öncesi indirilecek videonun kalitesini ve çözünürlüğünü seçmenize imkan verir: 

Wonderfox DVD Video Converter sahip olduğu video düzenleme araçları ile indirdiğiniz, DVD'lerinizden kaydettiğiniz ya da önceden bilgisayarınızda kayıtlı olan videoları dilediğiniz gibi şekillendirebilmenize izin verir. Video kesme video birleştirme, video kırpma, video efekti ekleme, video filtreleme programın sunduğu düzenleme araçlarıdır:

Yeni ücretsiz yazılımınızın ihtiyaçlarınızı karşılaması ve daha nice yeni kampanyada buluşmak dileğiyle hoşçakalın!

YORUMLAR