Wondershare PDFelement Neden En Hesaplı PDF Editörü?

PDF dosyalar ofis ortamlarında oldukça sık kullanılan dokümanlar, Wondershare PDFelements bu tip dokümanları kontrol edebilen gelişmiş ve yeterli bir yazılım.

Wondershare PDFelement Neden En Hesaplı PDF Editörü?

PDF dosyalar özellikle akademik çalışmalarda ve ofis ortamlarında oldukça sık kullanılan dokümanlar olarak revaçta. Bu dokümanların farklı dosyalara dönüştürülmesi, düzenlenmesi ve paylaşılması için PDF düzenleyici yazılımlara gerek duyuluyor. Wondershare PDFelement bu tip programlara örnek olabilecek kadar gelişmiş ve yeterli bir yazılım olarak dikkat çekiyor.

Bu noktada Wondershare’in PDFelement’i tüm ihtiyacımız olabilecek çözümleri paket olarak sunabiliyor. PDFelement ile PDF dokümanlarınıza kolayca hakim olabiliyor ve daha hızlı düzenlemeler yapabiliyorsunuz. Kullanımı son derece olay olan PDFelements piyada tanıdığımız tüm PDF işleme programlarına karşı son derece ekonomik bir çözüm olarak da değerlendirmeye değer bir uygulama. 

PDF içeriği düzenlemek

PDFelement ile kolaylıkla bir metin belgesi yaratabilir, resim ekleyip düzenleyebilir ve sayfalarınızı dokümanın karakterine göre oluşturabiliyorsunuz. Resim ekleme, silme, kırpma gibi işlemlerde kolaylıkla yapılabiliyor. PDF dokümanınızı oluşturduktan sonra kolay yükleme, e-posta eki haline getirme ve yazdırma için dosyayı önceden belirlediğiniz ayarlara göre sıkıştırma seçeneklerini kullanabiliyor ve hızla paylaşabiliyorsunuz.

PDFelement ile dokümanlarınızı kolayca dönüştürün

Korumalı olsun olmasın tüm PDF dokümanları Word, Excel, düz metin, PowerPoint, EPUB hatta HTML haline dönüştürmeniz de mümkün. PDFelement yüzde 100 Adobe uyumlu olduğu için resim dosyalarını kolayca JPG, JPEG, PNG, TIFF ve benzeri resim dosyalarına dönüştürmeniz bile mümkün olabiliyor. Wondershare PDF düzenleyici tarafından oluşturulan dosyalar 300 farklı formatta kayıt edilebiliyor. Üstelik bu dönüştürülen dosyalar Adobe Acrobat ile tam uyumlu oldukları için farklı cihazlarda da kolayca görüntülenebiliyorlar.

PDFelement ve OCR avantajı

Wonderhare PDFelement resim formatında taranmış yazılı dokümanların metin düzenlemelerinin yapılabilmesine de olanak tanıyor. PDFelement’ in OCR teknolojisi metin tarama, metin düzenleme ve silme, biçim değiştirme, metin içinde taranmış resimleri boyutlandırma ya da kaldırma gibi işlemleri de kolaylıkla gerçekleştirebiliyor.

Her dilde destek veriyor

PDFelement çok fazla dil biliyor. İngilizce, Korece, İtalyanca, Fransızca, Almanca, Rusça, Çekçe, Türkçe, Portekizce, Lehçe, Romence, Ukraynaca, Japonca, Yunanca, Hırvatça, Bulgarca ve çok daha fazla dili tanıyan PDFelement bu lisanlarda yazılmış metinlerle çalışmanıza da olanak veriyor. Bu durum sembolik ve Latin harflerini kolayca ayrıştırabilmesi yönünden özellikle profesyonel ve ticari yazışmalarda son derece kullanışlı olabileceğinin de bir kanıtı.

PDF şablonları oluşturmak

PDFelement ile etkileşimli PDF dokümanları da oluşturabiliyorsunuz. PDFelement kullanıcıları metin butonları, işaret kutuları, radyo butonları, liste kutuları ve açılır listeler oluşturarak 6 farklı etkileşim yöntemini dokümanlarında kullanabiliyorlar.

PDFelement’in diğer önemli özelliklerini ise şöyle:

  • PDF'lere Not Ekleme: Yapışkan notlar kullanabiliyor, metin kutuları, metin vurguları, şekiller, serbest çizim ve 20'den fazla hazır imza ve damga kullanabiliyorsunuz.
  • PDF birleştirme: Tek bir PDF dosyası olarak birleştirmek istediğiniz farklı dosyaları bir araya getirebiliyorsunuz.
  • PDFelement çok yakında PDF dokümanlarını sansürleyebilme imkanı da tanıyacak. Gizli bilgilerin yayılmasını önlemek için sansür aracı bir resmi ya da metni kalıcı olarak karartma imkanı sunacak.
  • Deneme sürümü kullanma olanağı.
  • 7/24 destek ve ömür boyu güncelleme garantisi.

Sistem Gereksinimleri

Windows Kullanıcıları İçin:

  • İşletim Sistemi: Windows 10/8.1/8/7/XP/Vista
  • İşlemci: 1Ghz ya da daha hızlı İşlemci
  • RAM: 512 MB RAM ya da daha fazla

Macintosh Kullanıcıları İçin:

  • İşletim Sistemi: Mac OS X 10.10 (Yosemite), 10.9 (Mavericks), 10.8, 10.7
  • İşlemci: Intel 512 Mhz
  • Sabit Disk: 100MB ya da daha fazla

Wondershare PDFelement indirin

Wondershare PDFelement artık MacOS 10.111 işletim sistemiyle de uyumlu. Wondershare PDFelement Windows 10 indirmek için burayı tıklayabilirsiniz. MacOS 10.11 için ise bu linki kullanabilirsiniz.

YORUMLAR