Xiaomi Life Nedir? Kullanıcılara Neler Sunuyor?

Xiaomi, otomobil severlerin yaşam tarzını tamamlayacak yeni bir ekosistem geliştirdi. İşte, Xiaomi Life ve özellikleri!

Otomobil sektörüne hızlı bir giriş yapan Xiaomi, SU7 aracını destekleyecek çeşitli aksesuarları yeni bir marka formatında satışa sunmayı hedefliyor. Otomobil severler için yeni bir ekosistem oluşturmayı hedefleyen marka bu projesini ‘Xiaomi Life’ olarak isimlendiriyor.

Xiaomi SU7 kullanıcıları bu ekosistem sayesinde otomobil seçimlerini bir yaşam tarzı konseptine dönüştürebilecek. Markanın kendi websitesinde satışa çıkarmayı planladığı ‘Xiaomi Life’ ekosisteminde bizi neler bekliyor? Gelin, birlikte bakalım.

Xiaomi'nin İlk Elektrikli Otomobili SU7'nin Web Sitesi Açıldı!
Otomobil

Xiaomi'nin İlk Elektrikli Otomobili SU7'nin Web Sitesi Açıldı!

Teknoloji devi Xiaomi, geçtiğimiz hafta ilk elektrikli otomobiliyle pazara oldukça iddialı bir giriş yaptı. Bugün ise şirket elektrikli otomobilinin web sitesini hayata geçirdi.

Xiaomi Life Nedir?

Xiaomi’nin elektrikli otomobili SU7, markanın ürün gamını genişleten büyük bir devrim oldu. Sadece teknolojik ürünlerle sınırlı kalmayan Xiaomi, otomotiv sektörüne giriş yaparken kullanıcıların hayatına daha fazla dahil olma fikrini ayakta tutmuş olacak ki Xiaomi Life isimli yeni bir marka girişimi ile gündeme oturdu.

Xiaomi Life markasının bünyesinde çeşitli araç yan malzemelerine yer verilecek. Sırt çantası, kupa gibi günlük hayatta kullanabileceğiniz birçok aksesuar bu konsept dahilinde satışa sunulacak.

Etkili bir reklam projesi olarak da değerlendirebileceğimiz Xiaomi Life’ın SU7 kullanıcıları arasında bir topluluk hissi oluşturacağı düşünülüyor. Markanın ilerleyen zamanda piyasaya süreceği farklı otomobil modelleri ile birlikte Xiaomi Life’ın da ürün gamı genişleyecek.

Xiaomi SU7 ile başlayan bu ‘yaşam tarzı serüveni’ markanın sektörde daha güçlü bir duruş sergilemesine ön ayak olabilir. 

Xiaomi Life Kullanıcılarına Neler Sunuyor?

Proje kapsamında tasarlanan ürünler ilk etapta SU7 ile benzer bir tasarım anlayışına sahip olacak. Kullanıcılar araç içinde Xiaomi Life’ın ürün gamında bulunan aksesuarlar sayesinde bütünlük yakalayabilecek.

Güncel moda trendlerini takip ederek tasarlanan ürünlerle Xiaomi Life, hayatınıza dokunmayı hedefliyor. Otomobil seçiminizi destekleyen özel konsept ürünler aracınızı daha fazla benimsemenizi sağlayacak.

T-shirt, bere, çanta, kupa, şapka gibi aksesuarlar bu markada bulabileceğiniz ürün çeşitlerinden bazıları olacak.

Şimdilik sadece SU7’yi baz alarak üretilen aksesuarların bulunduğu envanter markanın geliştireceği yeni otomobil modelleri ile birlikte genişleyecek. Daha fazla ürün seçeneğine ulaşabileceksiniz.

Xiaomi 14 Serisi Özellikleri ve Fiyatları
MOBİL

Xiaomi 14 Serisi Özellikleri ve Fiyatları

Çok şık bir görünüme sahip olan Xiaomi 14 serisi özellikleri ile dikkat çekiyor. Peki, Çin merkezli üretici tarafından piyasaya sürülen telefonlarda hangi donanım bileşenleri yer alıyor? Bu rehberde Xiaomi marka yeni akıllı telefon modellerine dair merak edilen soruları cevaplayacağız.

Şu an için Xiaomi Life hakkında paylaşabileceğimiz bilgiler bunlarla sınırlı. Peki, siz Xiaomi’nin geliştirdiği bu projeyi nasıl buldunuz? Bu yöntemle Xiaomi otomobil kullanıcılarının hayatında daha merkezi bir rol üstlenebilecek mi? Yorumlarınızı bizimle paylaşın!

YORUMLAR