Android İçin En İyi 10 Yılbaşı Uygulaması

Yılbaşı, hepimiz için yılın en önemli dönemlerinden birisidir. Yeni bir yıla başlayacak olmanın ve yeni yılın bizlere ne getireceğini bilememenin heyecanı ile hepimiz güzel geçirmek isteriz.

Android İçin En İyi 10 Yılbaşı Uygulaması

Yılbaşı, hepimiz için yılın en önemli dönemlerinden birisidir. Yeni bir yıla başlayacak olmanın ve yeni yılın bizlere ne getireceğini bilememenin heyecanı ile hepimiz güzel geçirmek isteriz.

Eskiden beri söylenen bir söz vardır, yeni yıla nasıl girersen bütün yılın öyle geçer diye, işte bu yüzden de hepimiz yılbaşı gecesini mutlu ve eğlenerek geçirmek isteriz. Sonuçta bütün bir yıl uğraşmış, didinmiş, çalışmış insanlar olarak yeni bir yıla adım atarken eğlenmek hepimizin hakkıdır. Bu yüzden de bir hafta, hatta bazılarımız bir ay öncesinden bu geceye hazırlanmaya başlarız. Yılbaşı ağacımızı alır ve hediyelerimizi teker teker hazırlamaya başlarız.

İşte bugün size bu telaşınızda yardım edecek bazı uygulamalar önereceğiz. Android cihazlarınıza indirip kullanabileceğiniz bu yılbaşına özel uygulamalarla, yılbaşı gecenizin mükemmel ve eğlenceli geçmesini sağlayabilirsiniz.

Christmas Countdown

Christmas Countdown uygulaması, Noel'e kaç gün kaldığının geri sayımını yapan bir uygulamadır. Hristiyanların daha çok hoşuna gidecek bir uygulama olsa da başka işlevleri ile herkesin beğeneceğini düşünüyorum.

Uygulama ile telefonunuzu yılbaşına hazırlayabilir ve yılbaşı ruhuna şimdiden girebilirsiniz. Uygulamada 8 farklı yılbaşı ağacı mevcuttur.

Ayrıca kar yağışı modu, renkli ve canlı süslemeler, ışıklar, kar efekti, gece gündüz ayarı, saat işlevi ve renkleri özelleştirme seçenekleri de uygulamanın özelliklerinden bazıları.

Christmas Photo Frames

Christmas Photo Frames de adından anlaşılabileceği gibi yılbaşı temalı bir çerçeve uygulamasıdır. Uygulama, Pho.to gibi pek çok başarılı fotoğraf uygulamasına imza atmış VicMan tarafından geliştirilmiştir.

Bu uygulama ile yılbaşı temalı fotoğraf çerçevelerini kullanarak arkadaşlarınıza ve ailenize sürpriz hediyeler hazırlayabilirsiniz. Ayrıca kişiselleştirilmiş yılbaşı kartları yapabilir ve sevdiklerinize yollayarak onları mutlu edebilirsiniz.

Uygulamada 2015'e dair 40'dan fazla şablon sizleri bekliyor. Ayrıca yine fotoğraflar üzerine gerçekçi yılbaşı dekorasyonları ile süslemeler yapabilir ve yılbaşı şapkaları ile mini eklemeler de yapabilirsiniz.

Christmas Recipes

Yılbaşının güzel geçmesini sağlamak için en önemli elementlerden birisi de yapacağınız yemeklerdir. O akşama özel lezzetli tarifler istiyorsanız Christmas Recipes tam aradığınız uygulama.

Yılbaşında yapabileceğiniz yemek tarifleri bulabileceğiniz uygulamada pek çok farklı malzemeyle değişik yemekler sizleri bekliyor. Ister tavuk pişirin ister hindi, her tür tarif uygulamada mevcut diyebilirim.

Ayrıca ücretsiz olan uygulamanın arayüzü de gayet kullanıcı dostu. Yaratıcı fikirler ve denenmiş tarifler bu uygulamada sizleri bekliyor.

Doodle Jump Christmas

Yılbaşı ruhuna erkenden oyunlar oynayarak girmek istiyorsanız Doodle Jump'ın yılbaşına özel olarak hazırlanmış versiyonuyla bunu yapabilirsiniz.

Doodle Jump bildiğiniz gibi bir zıplama oyunu. Bu oyunda amacınız  platformların üzerinden zıplayarak çıkabildiğimiz kadar yükseğe zıplamak.

Yılbaşı versiyonu ise yüksek kalite grafikleri,  yılbaşı ruhuna uygun renkleri ve sevimli karakteri ile dikkat çekiyor diyebilirim. Yılbaşı ruhuna girmek için ideal bir oyun.

Snowflake

Küçükken kağıttan kar taneleri keser miydiniz? Ben yapardım ve çok eğlenirdim. Özellikle yılbaşı ruhunu yansıtan kar taneleri evimizin her yerini süsler. Siz de artık bunu mobil cihazlarınızda yapabilirsiniz.

Kağıttan kar taneleri keserek eğlenebileceğiniz bu uygulama ile kestiğini kar tanelerini galeriye koyabilir ve diğer kullanıcılardan not alabilirsiniz. Eğer acemiyseniz de en iyiler galerisine göz atabilirsiniz.

Uygulamada zoom özelliği, preview mod, geri alma gibi özellikler de mevcut. Ayrıca galeriye göz atarak diğer kar tanelerine not verebilir, kestiğiniz kar tanelerini galeriye kaydedip duvar kağıdı yapabilirsiniz.

Talking Santa

Talking Santa, konuşan bir Noel Baba uygulaması. Konuşan kedi Tom'u hepiniz biliyorsunuzdur eminim. Bu uygulama da onun yılbaşı için uyarlanmış versiyonu diyebilirim.

İşleyiş olarak her şeyi Konuşan Tom ile aynı olan uygulamada bu kez söylediklerinizi tekrar eden bir Noel Baba var. Ayrıca bununla birlikte  Noel Baba’ya dokunarak, onu dürterek tepki vermesini sağlayabiliyoruz.

Uygulamanın en güzel özelliklerinden birisi kutlama kartları oluşturma şansına sahip olmanız. Böylece sevdiklerinize sürprizler hazırlayabilirsiniz. Uygulamayı en çok çocuklar sevecek gibi görünüyor.

The Player: Christmas

The Player: Christmas da yine orijinali The Player olan oyunun yılbaşına uyarlanmış versiyonu. Bir müzik oyunu olan The Player ile yılbaşı ruhuna uygun şarkıları çalarak eğlenebilirsiniz.

Uygulamada 15 adet yılbaşı şarkısı bulunuyor. Sizin yapmanız gereken ise parmaklarınızla doğru anda doğru noktalara basarak şarkının çalınmasına yardım etmek.

Ayrıca oyunda piyano ve turntable gibi farklı modlar da bulunuyor. Oyunun dokunmatik kontrolleri ise bir hayli başarılı diyebilirim. Yılbaşı ruhuna girmek için çok ideal bir müzik oyunu olan The Player: Christmas'ı denemelisiniz.

Tombala

Bildiğiniz gibi bizler için Tombala yılbaşı gecelerinin vazgeçilmez oyunudur. Ailecek bir araya geldiğimiz bu günde hepimizin eğlenerek oynadığı bir oyun olan Tombala artık Android cihazlarınızda da mevcut.

İster arkadaşlarınızla parti verin ister ailenizle sakin bir gece geçirin, yılbaşında bu oyunu oynamalısınız.  Ayrıca isterseniz tek başınıza da oynayabiliyorsunuz.

Oyunda 10 standart kart bulunuyor. Çıkan sayıların Türkçe olarak seslendirilmelerini de dinleyebiliyorsunuz. Puanlama sistemine göre ise her  numaradan puan, çinko ve tombaladan ekstra puan alıyorsunuz.

Wasted Fred

Eğer yılbaşını arkadaşlarınızla içerek ve parti vererek kutlamayı düşünüyorsanız eğlenceli bir içki oyunu olan Wasted Fred'e göz atmalısınız.

Arkadaşlarınızla orijinal şekilde vakit geçirmek istiyorsanız, ortam sıkıcı hale gelmesin istiyorsanız bu içki oyunlarını deneyebilirsiniz. Oyunda dört adet farklı içki oyunu bulunuyor.

Bunları oynamak içinse bazı kurallar belirleniyor. Eğer bu kurallara uymazsanız ya da yanlış bir şey yaparsanız içmeniz gerekiyor. Değişik bir fikir olabilecek Wasted Fred, denenebilir.

Yılbaşı Zil Sesleri

Yılbaşı ruhuna girebilmek için yapabileceğiniz bir diğer şey ise Android cihazınızın zil sesini bir yılbaşı melodisiyle değiştirmek. Böylece telefonunuz her çaldığında yılbaşıymış gibi mutlu olabilirsiniz.

Uygulamada yılbaşına özgü 45 farklı zil sesi bulunuyor. Ayrıca yine animasyonlu butonlar da sizi eğlendiren özelliklerden birisi.

Uygulamada bulunan zil seslerini ister telefon, ister bildirim, ister alarm sesi yapabiliyorsunuz. Ayrıca uygulamayı kullanması da gayet basit.

YORUMLAR