Adobe Photoshop CS2 Tamamen Ücretsiz Oldu (Adobe İtiraz Etti, Güncellendi!)

Adobe Photoshop CS2'nin tamamen ücretsiz olduğuna dair çıkan haberleri yalanladı ve kullanıcıları bu uygulamaları indirmemeleri konusunda uyardı.

Adobe Photoshop CS2 Tamamen Ücretsiz Oldu (Adobe İtiraz Etti, Güncellendi!)

Önemli güncelleme: Adobe resmi sitesinden yaptığı açıklamaya göre böyle bir ücretsiz yayın politikasına sahip olmadıklarını, varolan indirme ve lisans kodu bilgilerinin sadece hali hazırda CS2 lisansına sahip olup da aktivasyon sunucularının kapatılmasından kaynaklanan sorunun üstesinden gelmek isteyenler için kolaylık olarak indirme sayfasına konulduğunu açıkladı.

Bu nedenle Adobe'un web sitesi üzerinden sağladığı indirme ve ürün anahtarı bilgilerini Photoshop CS2 ücretli lisansına sahip değilseniz kesinlikle kullanmamanız gerekmektedir. 

Aşağıda yer alan haberimiz ise Adobe'dan gelen en son bilgiler ışığında tamamen geçersiz sayılmaktadır. Adobe'un resmi açıklamasını aşağıda yer alan ekran görüntümüzde görebilirsiniz:

<---Aşağıdaki haber geçersizdir--->

Adobe Photoshop serisi uzun yıllardır grafik ve fotoğraf işleriyle uğraşanların kullanmaktan vazgeçemedikleri en profesyonel programlardan bir tanesi. Diğer Adobe ürünleri ile birlikte mükemmel bir uyuma sahip olan Photoshop’un her ne kadar biraz eski olsa da (2005) CS2 sürümü tamamen ücretsiz hale geldi ve dileyen herkes artık bedelsiz olarak kullanabilme şansına sahip.

Photoshop ile birlikte ücretsiz hale gelen Adobe ürünlerinin tam listesi ise aşağıdaki şekilde:

Acrobat 3D 1.0 for Windows

Acrobat Standard 7.0

Acrobat Pro 8.0

Audition 3.0

GoLive CS2

Illustrator CS2

InCopy CS2

InDesign CS2

Photoshop CS2

Photoshop Elements 4.0/5.0

Adobe Premiere Pro 2.0

Bu uygulamaları indirmek için Adobe Resmi Sayfası’nı ziyaret edebilir yahut aşağıda yer alan indirme bağlantımızı kullanabilirsiniz.

YORUMLAR