Android 6.0 Marshmallow Planlanan Bazı Yeniliklerin Hepsini Sunamayacak

Android 6.0 Marshmallow uygulama geliştiriciler için hazırlanmış önizlemesinde kullandığı bazı özellikleri hayata geçirmiyor.

Android 6.0 Marshmallow Planlanan Bazı Yeniliklerin Hepsini Sunamayacak

Android 6.0 Marshmallow’un daha Android M adını taşırken var olan ve kullanılacağı söylenen bazı özelliklerinden vazgeçildi.

Android 6.0 Marshmallow uygulama geliştiriciler için hazırlanmış önizlemesinde kullandığı özellikleri hayata geçirmiyor. Bunların başında ise “Dark Theme” adı verilen ve Android arayüzünü tamamen siyah, beyaz ve gri renklere çeviren özelliği geliyor.

Android Authority web sayfalarında yayınlanan habere göre Android 6.0 Marshmallow uygulama geliştiriciler için sunduğu bazı arayüz özelliklerini yayınladığı zaman kullanıcılara sunmayacak. Google Karanlık Tema’yı (Dark Theme), Android 6.0 Marshmallow’un belki güncellenen sürümlerinde kullanacağını bir forum yazışması sırasında ifade etmiş. Google aynı forumda Android 6.0 sürümü çıktığında kullanıcıların bu özellikten henüz faydalanamayacağını da üzülerek belirtmiş.

Aslında stok Android işletim sistemine eklenmesi çok da zor olmadığı konuşulan bu basit özelliğin neden Google Android 6.0 Marshmallow arayüzünden kaldırıldığı net olarak açıklanmıyor. Ancak bazı uygulama geliştiriciler Android 6.0 özelliklerinden birkaç tanesinin daha arayüzden kaldırılacağını konuşuyorlar. Bu özellikler henüz açıklanmadı.

Android 6.0 Marshmallow'un En Çok Eleştirilen 8 Özelliği

Android 6.0 Marshmallow Duvar Kağıtları Yayınlandı, Hemen İndirin

Android 6.0 Marshmallow Şimdiye Kadar Tasarlanan En Güzel Yükleme Ekranına sahip

YORUMLAR