Angry Birds Google Play Store'dan Kaldırılıyor

Bir zamanların efsane oyunlarından olan Angry Birds'ün Google Play Store üzerinden kaldırılacağı açıklandı. İşte detaylar!

Angry Birds Google Play Store'dan Kaldırılıyor

İlk defa 2009 yılında iOS işletim sistemine sahip cihazlar için piyasaya sürülen mobil oyun Angry Birds, kısa sürede popülerliğe kavuşmuş ve milyonlarca kişi tarafından sevilerek oynanmıştı. Günümüzde artık bir klasik haline gelen Angry Birds'ü sevenler için kötü bir haber geldi. Oyunun geliştiricisi Rovio Entertainment, klasik Angry Birds'ün Google Play Store üzerinden kaldırılacağını duyurdu.

Rovio Entertainment'a büyük bir ün kazandıran oyun, günümüzde gelişen mobil oyun sektörünün oldukça gerisinde kalmış olarak görülüyor. Halihazırda Angry Birds'ü telefonlarına yükleyen kullancılar oyunu oynamaya devam edebilecek. Ancak 23 Şubat'tan sonra Angry Birds'ü Google Play Store indirmek mümkün olmayacak.

Rovio Entertainment: "Diğer Oyunlarımızı Olumsuz Etkiliyor"

Konu hakkında açıklamalarda bulunan başarılı mobil oyun geliştiricisi Rovio Entertainment, Angry Birds'ü Google Play Store üzerinden kaldırmanın oldukça zor bir karar olduğunu ancak diğer oyunlara odaklanmak için böyle bir karar almaları gerektiğini belirtti.

Öte yandan oyunun App Store üzerinde "Red's First Flight" olarak adlandırılacağı ve bir süre daha indirilebilir olacağı açıklandı. Firma, hayranları Angry Birds 2, Angry Birds Friends ve Angry Birds Journey gibi diğer alternatifleri oynamayı önerdi.

Oyunu indirmeniz için son şansınız olabilir! Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak Angry Birds'ü silinmeden önce indirebilirsiniz.