Apple'ın 'Let Loose' Etkinliğine Dair Yeni Detaylar Ortaya Çıktı!

Apple'ın 7 Mayıs'ta gerçekleştireceği 'Let Loose' etkinliğine Londra'daki ayrı bir etkinliğin eşlik edeceği ortaya çıktı. İşte detaylar!

Apple'ın 'Let Loose' Etkinliğine Dair Yeni Detaylar Ortaya Çıktı!

Apple'ın geçtiğimiz günlerde 7 Mayıs tarihinde yeni iPad'leri tanıtmaya hazırlandığı bir etkinlik gerçekleştireceği ortaya çıkmıştı ve bugün bu etkinliğe dair yeni detaylar daha gün yüzüne çıktı.

Apple'ın 7 Mayıs'ta gerçekleştirmeyi planladığı 'Let Loose' etkinliği, bir dizi yeni iPad'in lansmanına da ev sahipliği yapacak ve bugün bu etkinliğin yanı sıra Londra'da da bir etkinlik düzenleneceği ortaya çıktı.

Apple, Londra'da Ayrı Bir Etkinlik Gerçekleştirecek

Apple'ın 'Let Loose' Etkinliğine Dair Yeni Detaylar Ortaya Çıktı!

Independent, Apple'ın birkaç gün önceki etkinlik duyurusuyla ilgili haberinde şu ifadelere yer verdi:

"Apple lansmanı dünya çapında canlı yayın olarak aktarılacak ancak buna Londra'daki bir etkinlik eşlik edecek. Şirket lansmanlarının neredeyse tamamını Kaliforniya'daki merkezinde gerçekleştiriyordu ve şimdi Londra'da da bir etkinlik düzenlenecek olması oldukça ilginç."

Joe Rossignol, Apple'ın 7 Mayıs'taki 'Let Loose' etkinliği için Londra'da gazeteciler, bloggerlar ve tanınmış sosyal medya içerik oluşturucuları için birkaç günlük bir toplantı düzenlediğini de doğruladığını söylüyor.

Londra'daki etkinlik elbette sadece davetlilere açık olacak ve halka açık olmayacak. Londra'daki etkinliğe dünyanın neredeyse her yerinden davetli katılımcılar olacak.

Tanıtılacak Yeni iPad Modellerinin Panelleri Belli Oldu!
TEKNOLOJİ

Tanıtılacak Yeni iPad Modellerinin Panelleri Belli Oldu!

Apple, çeşitli gecikmelerin ardından nihayet yeni OLED iPad Pro ve iPad Air modellerini duyuracağı iPad Pro etkinliğini önümüzdeki ay gerçekleştirecek.

Etkinliğe bir hafta kadar bir süre kaldığından tüm soru işaretlerini de yakında öğreneceğiz gibi görünüyor.

YORUMLAR