Apple Music Türkiye Abonelik Fiyatı Zamlandı: Fiyatlar Ne Kadar Oldu?

Türkiye'de Apple Music abonelik fiyatları arttı. Peki, yeni zam ile beraber bireysel, aile ve öğrenci isimli abonelik planlarının ücreti ne kadar oldu?

Apple Music Fiyatları Zamlandı: İşte Yeni Fiyatlar

Dünyanın en popüler dijital müzik hizmetlerinden biri olan Apple Music'e zam geldi. Gelen zam ile beraber platformun bireysel, aile ve öğrenci planlarının fiyatlarında artış yaşandı. Peki, Apple Music fiyatları ne kadar oldu?

Türkiye'de Apple Music isimli dijital müzik platformunun abonelik planlarına zam geldi. Bireysel abonelik planı aylık 19,99 TL iken yeni zam ile beraber 39,99 TL'ye yükseldi. Aile abonelik planı aylık 29,99 TL'ydi. Bu fiyat, zam sonrasında 59,99 TL olarak güncellendi.

Dijital müzik hizmetinin öğrenci abonelik planı aylık 9,99 TL fiyat etiketiyle satılıyordu. Alınan zam kararının ardından bu abonelik planı 19,99 TL oldu. PC, Android ve iOS dahil olmak üzere pek çok platform üzerinden kullanılabilen hizmete abone olabilmek için yeni belirlenen ücretlerden birini ödemek gerekiyor.

Eski ve Yeni Apple Music Fiyatları

  Eski Fiyatlar Yeni Fiyatlar
Bireysel abonelik planı aylık ücreti 19,99 TL 39,99 TL
Aile abonelik planı aylık ücreti 29,99 TL 59,99 TL
Öğrenci abonelik planı aylık ücreti 9,99 TL 19,99 TL

Hangisi Daha İyi: Spotify mı? Apple Music mi?
İNTERNET

Hangisi Daha İyi: Spotify mı? Apple Music mi?

En iyi müzik akışı servisleri arasında yer alan 

Müzik dinleme uygulaması denildiğinde akla ilk gelen hizmetlerden biri olan Apple Music'e gelen yeni zam hakkında ne düşünüyorsunuz? Platformun yeni abonelik fiyatları ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR