Atatürk II Filminin Yeni Fragmanı Yayınlandı! (Video)

Atatürk filminin ikinci partının yeni fragmanı yayınlandı. İşte yeni fragman ve detaylar!

Atatürk II Filminin Yeni Fragmanı Yayınlandı! (Video)

Çekimlerinin tamamlanmasının ardından yayın süreci yılan hikâyesine dönen ve nihayetinde önce sinemada iki part hâlinde yayınlanması planan Atatürk filminin ikinci partının fragmanı yayınlandı.

Başrolünü Aras Bulut İynemli'nin üstlendiği filmin ikinci partı için geçtiğimiz günlerde gala gösterimi yapıldı. Gösterimden sonra önemli isimler basına konuştu.

Atatürk II Fragmanı

Filmin yapımcılarından Hakan Karamahmutoğlu filmin yapım sürecine değinerek şu açıklamalarda bulundu:

"Gece gündüz düşündüğümüz, çalıştığımız bir sürecin sonunda muhteşem 2 filmle sizin karşınıza çıktık. İlk filmimiz ile başladığımız bu heyecan dolu süreç, 2. filmimiz ile devam ediyor. Kitaplara, filmlere sığmayan Milli Mücadelemizi anlatmak kolay değildi. Ancak başardık, en çok da bunun karşılığını seyircimizin ilgisiyle aldığımız için mutlu ve gururluyuz."

Filmde Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandıran Aras Bulut İynemli ise kariyerinde 14 yılı geride bırakmasına rağmen Atatürk rolünü üstlenmesinden dolayı en başından bu yana büyük heyecan duyduğunu aktardı.

Netflix Film Önerileri - Nisan 2024
Sinema

Netflix Film Önerileri - Nisan 2024

En iyi Netflix filmleri ve dizileri ile kullanıcıların gözdesi olan Netflix, film önerileri isteyen izleyicilerine uygulama ya da web sitesi içinde yardımcı olacak bir algoritması sunuyor.

Türkiye'nin yanı sıra 30'a yakın ülkede vizyona giren filmin ikinci partı, 1915'ten başlayarak Çanakkale Savaşı'na ve 1919 yılına kadar yaşanan süreci konu alıyor.

YORUMLAR