Türk Hacker Grubu Ayyıldız Tim, İsrail Savunma Bakanlığını Hacklediğini Duyurdu!

Türk hacker grubu Ayyıldız Tim, İsrail Savunma Bakanlığını hacklediğini duyurdu. Önemli verileri ele geçirdiklerini açıkladı. İşte ayrıntılar!

İsrail-Gazze savaşının yankıları sürmeye devam ediyor. Teknoloji dünyasındaki Google, Meta, X gibi isimler için Avrupa Birliği'nin uyarıları daha önce gündeme gelmişti. Şimdi ise ünlü Türk hacker grubu Ayyıldız Tim'den konuyla ilgili bir açıklama geldi.

Ayyıldız Tim, İsrail Savunma Bakanlığını hacklediğini ve önemli verileri ele geçirdiğini açıkladı. İşte haberimizin devamı...

Gizli Askerî Verileri Ele Geçirdi!

Kendilerini Türkiye'ye gelecek sanal tehditlerden korumak ve onlara cevap vermek için toplanmış sanal dünyanın askerleri olarak tanıtan Ayyıldız Tim, İsrail Savunma Bakanlığının sistemlerini hacklediğini açıkladı.

X üzerinden yaptıkları paylaşımda gizli askerî verilere ulaştıklarını açıkça beyan ettiler. Bakanlığın personel kayıtlarına ve tatbikat bilgilerine ulaşmalarının yanı sıra bunun daha fazlasını da yapabileceklerini açıkladılar.

Bir başka paylaşım daha yaparak eğer gerekirse ve ayrıca emir gelirse İsrail'in borsasını, elektrik altyapısını ve baraj sistemlerini de ele geçirebileceklerini açıkladılar.

Avrupa Birliğinden Bir Uyarı da YouTube'a Geldi!
İNTERNET

Avrupa Birliğinden Bir Uyarı da YouTube'a Geldi!

Avrupa Birliği yetkililerinden Thierry Breton, X ve Meta'nın ardından şimdi de YouTube'a uyarı mektubu gönderdi. İşte detaylar!

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı aşağıdaki bölümden bizimle paylaşabilirsiniz.