Bill Gates Her ReTweet İçin 10 Dolar Bağışlayacak

Bill Gates, halihazırda dünyanın en zengin adamı. Gates,Twitter üzerinden paylaştığı bir resmin RT sayısına göre yüksek bir bağışta bulunmaya hazırlanıyor.

Bill Gates Her ReTweet İçin 10 Dolar Bağışlayacak

Bill Gates, halihazırda dünyanın en zengin adamı. Bugüne kadar lüks evler ve arabalar yerine, yardım ve bağışlarla gündeme gelen iş adamı, Twitter üzerinden paylaştığı bir resmin ReTweet sayısına göre yüksek bir bağışta bulunmaya hazırlanıyor.

İlki 1985 yılında düzenlenen Red Nose Day, Comic Relief isimli bir kuruluşun en büyük etkinliklerinden bir tanesi. Gülümseten detaylar üzerinden yardım yapılması gereken noktalara dikkat çekmeye çalışan kuruluş, bugüne kadar milyonlarca dolarlık yardım kampanyaları düzenledi. 2015'te düzenledikleri Red Nose Day etkinliklerine de birçok ünlü isim katılmış ve büyük bir miktarda para toplanmıştı. Bu etkinliklerin bir yenisi ise Bill Gates'ten geldi. 

Resmi Twitter hesabı üzerinden, yukarıdaki fotoğrafı paylaşan Gates, bu fotoğrafı retweet yapanların sayısına göre bağışta bulunacağını söyledi. Yine aynı yazıda her RT'nin ise 10 dolar değerinde olduğunu belirtti. Yani aşağıda yer alan Twitter gönderisini ReTweet yaptığınız anda, Bill Gates çocuklar için 10 dolarlık yardımda bulunmuş olacak. Red Nose for Kids yani Çocuklar İçin Kırmızı Burun etkinlikleri kapsamında gerçekleşen bu yardım kampanyasına katılanların sayısı ise şimdiden 13 bini geçmiş durumda. Kampanyanın ne zaman biteceğini söylemeyen Bill Gates, bir süre daha RT'lerinizi bekliyor olacak. 

Bill Gates Hakkında Enteresan Gerçekler

Bill Gates Okul Yıllarında Çapkın Bir Hackermış

Bill Gates Milyarları Cebine Atmıyor, Kefenin Cebi Olmadığını Biliyor

YORUMLAR