Söylentiler Artıyor: Bir Sonraki FIFA Oyununu Kim Geliştirecek?

EA'nın FIFA ile ortaklığın sonra ermesiyle birlikte bir sonraki FIFA oyununun geliştiricisinin kim olacağına dair ilk iddialar gelmeye başladı. İşte detaylar!

FIFA ve Electronic Arts arasında uzun süredir devam eden ortaklık geçtiğimiz sene sona erdi. Ortaklığın son bulmasıyla futbol video oyunlarının geleceği ile ilgili bilinmezlikler yaşanmaya başladı desek hatalı olmaz.

EA, geçtiğimiz sene EA Sport FC 24 ile başlayan ikonik serisiyle yükselişe geçerken, FIFA'nın geleceği merak konusu olmaya başladı. Yeni gelen söylentilere göre de 2K Games FIFA'yı geliştirecek.

İddialara Göre FIFA'nın Yeni Geliştiricisi Belli Oldu

Kurakasis isimli bir X kullanıcısı, attığı bir tweet ile bu ihtimalin yüksek olduğu fitilini ateşledi. NBA 2K ve WWE 2K popüler spor serilerinin geliştiricisi olan 2K Games tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Şirketin oyuncular tarafından rağbet gören spor oyunlarının olduğu düşünüldüğü zaman bu iddianın pek de imkansız olmadığını söylemek mümkün. 2K'nın ana şirketi Take-Two Interactive'in CEO'su Strauss Zelnick, daha önce spor oyunları porföylerini genişletmek istediklerini dile getirmişti.

Daha önce yapılan bir röportajda da FIFA'nın ismi geçmişti. Henüz resmiyette olan bir durum söz konusu olmasa da oyun dünyasında FIFA ve 2K arasındaki iş birliği konusunda umutlar artmaya gün geçtikte devam ediyor.

FIFA 23 Sistem Gereksinimleri
OYUN

FIFA 23 Sistem Gereksinimleri

Günümüzdeki en popüler futbol oyunu olan FIFA 23 milyonlarca oyuncu tarafından oynanıyor. FIFA markasının her yıl yeni oyunu çıkıyor ve oyuncular yeni FIFA oyununun sistem gereksinimlerini merak ediyorlar.

Söylentiler doğru çıkarsa 2K desteğiyle FIFA'nın nasıl görünebileceğine dair soru işaretleri de oluşmaya başladı. Ancak 2K'nın yıllardır EA'nın elinde olan oyuna kendinden bir imza eklemesi ve hayranları da bu şekilde kazanması bekleniyor.

YORUMLAR