Black Ops 6 İçin Heyecan Dorukta: Xbox Game Pass'e Eklenecek mi?

Call of Duty: Black Ops 6'nın Xbox Game Pass'e geliş haberi, oyun severleri heyecanlandırdı. Tam olarak ne zaman gelecek? İşte detaylar!

Call of Duty hayranları için büyük bir heyecan başlıyor çünkü oyun sektörünün devlerinden biri olan Xbox Game Pass, müjdeli bir haberle gündemi sallıyor. Bugün yayınlanan yeni Game Pass mobil uygulama bildirimi, oyun dünyasına dair önemli bir duyuruyu içeriyor.

Call of Duty: Black Ops 6, bu yılın sonlarına doğru Xbox Game Pass'e ilk günden dahil olacak. Bu haberle birlikte oyun tutkunları, beklenen heyecanı doruklarda yaşamaya başladı.

Call of Duty: Black Ops 6, Xbox Game Pass'e Ne Zaman Geliyor?

The Verge'den Tom Warren ve birçok diğer kullanıcı tarafından aktarılan yeni bildirime göre serinin bir sonraki oyunu ve Microsoft'un Activision Blizzard'ı satın almasından sonra piyasaya sürülecek ilk oyun, Xbox Game Pass abonelerine ilk günden sunulacak.

Call of Duty: Black Ops 6'nın ve diğer gelecek oyunların Xbox Game Pass'e ilk günden geleceği Xbox Game Pass kıdemli topluluk lideri, Megan Spurr tarafından da doğrulandı. Spurr açıklamasında: "Game Pass üyelerinin Game Pass ile ilk günden itibaren Call of Duty: Black Ops 6'ya geçebileceklerini doğrulamaktan heyecan duyuyoruz" dedi.

Platform üzerinden sunulan hizmetteki olası değişiklikler kullanıcılar tarafından bekleniyor. Yeni bir abonelik katmanı mı gelecek yoksa diğer oyun serileri de mi katılacak gibi sorular oyun severlerin kafasını kurcalayan detaylar oluyor.

Call of Duty Black Ops 2 Türkçe Yama Nasıl Yapılır?
OYUN

Call of Duty Black Ops 2 Türkçe Yama Nasıl Yapılır?

Call of Duty serisinin en çok sevilen oyunlarından biri olan Black Ops 2’yi Türkçe altyazı ile oynamak istiyorsanız bu yazımıza göz atabilirsiniz.

Oyunun tam açıklaması, Xbox Games Showcase'in ardından 9 Haziran'da özel bir sunumla yayınlanacak.