Call of Duty Black Ops 2 Türkçe Yama Nasıl Yapılır?

Call of Duty serisinin en çok sevilen oyunlarından biri olan Black Ops 2’yi Türkçe altyazı ile oynamak istiyorsanız bu yazımıza göz atabilirsiniz.

call-of-duty-black-ops-2-turkce-yama

Black Ops serisi, Call of Duty markası için oldukça önemli. Modern Warfare’den sonra Call of Duty’nin yükselişinin temellerini atan Black Ops serisi oynanmaya değer pek çok oyuna sahip.

Call of Duty: Black Ops 2 Sistem Gereksinimleri
OYUN

Call of Duty: Black Ops 2 Sistem Gereksinimleri

Call of Duty serisinin dokuzuncu oyunu olma özelliği taşıyan Call of Duty: Black Ops 2’nin sistem gereksinimleri internete sızdı.. Treyarch tarafından geliştirilen FPS oyunu günümüz gerisinde kalmış grafikleri ile ağır eleştirilerin hedefi oluyor.

İlk Black Ops’tan sonra ikincisinin gelmemesi neredeyse imkansızdı. Call of Duty Black Ops 2, ilkinden 2 yıl sonra piyasaya sürüldü. Tek kişilik oyun modunda oldukça etkileyici bir hikaye anlatan Call of Duty Black Ops 2 bizlere benzersiz bir deneyim sunuyor. Siz de oyunun hikayesini en iyi şekilde anlamak istiyorsanız Call of Duty Black Ops 2 Türkçe yama kurmak isteyebilirsiniz. Aşağıdaki basit adımları takip ederek siz de Call of Duty Black Ops 2 Türkçe yama yükleyebilirsiniz.

Call Of Duty Black Ops 2 Gerçek Olsaydı
OYUN

Call Of Duty Black Ops 2 Gerçek Olsaydı

Yakın bir gelecekte oyunların görüntülerini gerçek görüntülerden ayıramamaya başlayacağız. O zamana kadar oyunlar için yapılan gerçek hayatta olsaydı nasıl olurdu videolarıyla idare etmemiz gerekecek.

Call of Duty Black Ops 2 Türkçe Yama Nasıl Yüklenir?

  • anonymousceviri.com’un Call of Duty Black Ops 2 Türkçe yama sayfasına gidin.
  • Sağ taraftaki “Yamayı İndir” seçeneğine tıklayın.
  • Call of Duty Black Ops 2’nin Türkçe yaması ücretli bir şekilde sunuluyor. anonymousceviri.com’un rehberini okuyarak konu ile alakalı detaylı bilgi alabilir ve istemcilerini indirerek Call of Duty Black Ops 2’yi hızlı bir şekilde Türkçe yapabilirsiniz.

Call of Duty Black Ops 2 Hakkında 

Treyarch tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan Call of Duty Black Ops 2, 2012 yılında piyasaya sürüldü. İlk oyunun başarısının ardından bir devam oyununun geleceği zaten barizdi. Call of Duty Black Ops 2 ile birlikte seri devam etti ve sonrasında çıkacak olan Black Ops oyunlarının da önünü açtı. Call of Duty serisi içerisinde yakın geleceği konu alan oyunlardan biri de Black Ops 2’dir.

Call of Duty Black Ops 2 Türkçe yama ile alakalı paylaşacaklarımız bu kadardı. Umuyoruz ki sizler için faydalı olmuştur. Sizin favori Call of Duty oyununuz hangisi? Call of Duty Black Ops 2 Türkçe yama nasıl olmuş? Aşağıda bulunan yorumlar kısmında düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın. Bunun gibi içeriklere, güncel oyun ve teknoloji haberlerine anında ulaşmak için Tamindir’i takipte kalmayı unutmayın.

YORUMLAR