Call of Duty: Warzone Mobile Erişime Açıldı: Artık Telefonunuza İndirebilirsiniz!

Çok sayıda oyuncunun merakla beklediği Call of Duty: Warzone Mobile dünyanın her yerinde oyuncuların erişimini nihayet açıldı. İşte detaylar!

Call of Duty: Warzone Mobile'ın küresel çıkış tarihi resmî olarak geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı ve oyuncular, merakla beklenen Warzone deneyimini mobilde yaşamak için beklemeye başlamıştı.

Birçok gecikmeye rağmen Call of Duty: Warzone Mobile'i çevreleyen heyecan, duyurulduğundan bu yana artmaya devam etti. Dünya genelinde milyonlarca oyuncu tarafından oynanan Call of Duty: Warzone, nasıl PC ve konsollarda sektörü kasıp kavurduysa, mobilde de aynı başarıya ulaşmak istiyor.

Geliştiriciler deneyimin mümkün olduğunca sorunsuz olmasını sağlamaya çalışırken oyun birçok farklı bölgede sayısız testlerden geçti. Bu ülkelerdeki birçok tester, klasik BR haritalarının yanı sıra yeni çok oyunculu modları da deneme imkânı yakaladı.

Nihayet Call of Duty: Warzone Mobile artık dünya genelinde tüm oyuncuların mobil üzerinden erişimine açıldı. Hem Android hem de iOS kullanıcıları oyunu telefonlarına indirerek yeni deneyimler yaşamaya başlayabilir.

Call of Duty: Warzone Mobile Fragmanı

Ve nihayet Call of Duty: Warzone Mobile oyunu hem iOS hem de Android için dünya çapında piyasaya sürüldü. Oyun, artık Apple ve Google Play mağazalarından ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Call of Duty: Warzone Nasıl İndirilir? Ücretsiz İndir
OYUN

Call of Duty: Warzone Nasıl İndirilir? Ücretsiz İndir

Call of Duty: Modern Warfare (2020) içerisinde yer alan Battle Royale modu Warzone, 10 Mart itibarıyla oyuncuların beğenisine sunuldu. Klasik battle royale deneyimi ile Call of Duty oyunlarını bir araya getiren mod, ücretsiz olarak piyasaya çıktı.

Peki siz Call of Duty Warzone Mobile için heyecanlı mısınız? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR