Call of Duty: Warzone Oyuncu Sayısı Dudak Uçuklatıyor!

Call of Duty: Warzone oyuncu sayısı rekora koşuyor. İşte kısa süre içerisinde tüm dünyada popüler hale gelen battle royale türündeki yapımın oyuncu sayısı!

Call of Duty: Warzone oyuncu sayısı ile büyük bir başarının altına imza attı. Activision Blizzard, geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen battle royale oyununun oyuncu sayısını açıkladı. Yapılan açıklamaya dair merak edilen detaylar haberimizde.

Call of Duty: Warzone Oyuncu Sayısı 100 Milyonu Geçti

Battle royale türü özellikle PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG) ile beraber tüm dünyada oldukça popüler hale geldi. Battle royale türünün oyuncular tarafından çok beğenilmesi üzerine oyun firmaları kollarını sıvadı ve bunun sonucunda Call of Duty Mobile, Fortnite, Apex Legends gibi yapımlar çıkışını gerçekleştirdi. Battle royale oyunları arasında Call of Duty: Warzone da yer alıyor.

Infinity Ward ve Raven Software iş birliğinde geliştirilen Call of Duty: Warzone, 10 Mart 2020 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için piyasaya sürüldü. Özellikle yeni tip koronavirüs salgını döneminde çok popüler hale gelen Call of Duty: Warzone, aslında Modern Warfare için bir mod olarak tasarlanmıştı fakat video oyunu tek başına ücretsiz bir şekilde çıkışını gerçekleştirmişti.

Kısa süre içerisinde çok sayıda oyuncu tarafından ilgi ile karşı karşıya kalan CoD: Warzone, 24 saat içerisinde 6 milyon oyuncuya ulaşmıştı. Battle royale türünü başarılı örneklerinden bir tanesi olan yapım, üç günde 15 milyon oyuncuya ulaşmayı başarmıştı. Popüler video oyununun oyuncu sayısı 10 günde 30 milyon, bir ay içerisinde 50 milyon, dokuzuncu ayın sonunda ise 85 milyona yükselmişti.

10 Mart 2021 tarihinde birinci yıl dönümünü kutlayan CoD: Warzone'un oyuncu sayısı artmaya devam ediyor. Her geçen gün yeni oyuncuların katıldığı yapım, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Call of Duty resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımda, popüler yapımın 100 milyon oyuncuyu geçtiği duyuruldu. Şirket, yaptığı paylaşımda ayrıca oyunculara teşekkür etti.

Dünya genelinde çok popüler olan başarılı battle royale oyunu CoD: Warzone'un üçüncü sezonu 22 Nisan 2021 tarihinde başlayacak. Yeni sezon ile birlikte yeni içerikler sunulacak. Yeni sezon güncellemesinin dosya boyutunun yaklaşık olarak 25,9 GB olması bekleniyor. Oyun ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından belirtmeyi unutmayın.

Black Ops Cold War ve Warzone Sezon 3 İçerikleri Detaylandırıldı
OYUN

Black Ops Cold War ve Warzone Sezon 3 İçerikleri Detaylandırıldı

Merakla beklenen yeni sezon bu hafta içerisinde başlayacak. Raven Software ve Treyarch tarafından da Call of Duty sayfası üzerinden yapılan paylaşım ile Black Ops Cold War ve Warzone Sezon 3 içerikleri detaylandırıldı.

YORUMLAR