CCleaner Android için Geliyor

Kullanıcıların bilgisayar bakımı ve optimizasyonu için kullandıkları en popüler ücretsiz programların başında gelen CCleaner'ın geliştirici Piriform resmi blogu üzerinde yaptığı bir açıklama ile CCleaner'ın Android işletim sistemi için de geliştirildiğini

CCleaner Android için Geliyor

Kullanıcıların bilgisayar bakımı ve optimizasyonu için kullandıkları en popüler ücretsiz programların başında gelen CCleaner'ın geliştirici Piriform resmi blogu üzerinde yaptığı bir açıklama ile CCleaner'ın Android işletim sistemi için de geliştirildiğini müjdeledi.

Piriform tarafından konuyla ilgili "Tüm Android kullanıcılarına iyi haber! Sizlerden gelen yoğun istek üzerine CCleaner'ın Android sürümü için çalışmalara başladığımızı duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Henüz çalışmaları sürmekte olan ve kesin bir çıkış tarihi veremeyeceğimiz uygulamamız şu an test aşamasında. Şu an ortaya çıkan görüntü bizleri mutlu etmeye yetti. PC ve Mac için olduğu gibi Android üzerinde de hızlı ve kolay kullanımlı olacak olan CCleaner, tek tıklamayla mobil cihazlarınızı temizlemeniz konusunda en büyük yardımcınız olacak." açıklamalarına yer verildi.

Bildiğiniz üzere CCleaner bilgisayarlarınız üzerinde gereksiz olan sistem dosyalarını, çerezleri, ön bellek dosyaları silerek ve kayıt defterlerini temizleyerek performans artışı sağlıyordu. Muhtemelen CCleaner'ın Android versiyonuyla birlikte de bizleri bu tarz özellikler bekliyor olacak.

Halihazırda Google Play üzerinde birçok benzeri uygulama mevcut olsa da PC ve Mac üzerinde kendini kanıtlayan CCleaner varolan popülerliğini kullanarak Android işletim sistemleri üzerinde de en çok tercih edilen ve kullanılan uygulamaların arasında yer almayı başaracaktır.

Şifrelerinizi Belirli Aralıklarla Değiştiriyor musunuz?

YORUMLAR