Daha Önce Yasaklanan Twitter Hesapları Geri Açılıyor!

Elon Musk, Twitter üzerinden yaptığı yeni anketinde yasaklanan hesapların geri açılmasının istenip istenmediğini sordu. Sonuçlar oldukça şaşırtıcı.

Daha Önce Yasaklanan Twitter Hesapları Geri Açılıyor!

Elon Musk, Twitter topluluğuna yeni ve potansiyel olarak tehlikeli kabul edebileceğimiz sorular sormaya devam ediyor. Daha önce Donald Trump'ın yasağının kaldırıp kaldırılmaması için bir Twitter anketi düzenleyen ve sonucun kaldırılması yönünde çıkmasının ardından yasağın kaldırılacağını açıklayan Musk'ın şimdiki planı çok daha büyük.

Bugün Twitter'ın yeni sahibi, daha önce yasaklanan tüm hesapların platformdan toplu olarak yasaklarının kaldırılıp kaldırılmaması hakkında bir anket başlattı. Musk, buna yalnızca "kuralları çiğnememeleri veya spam yapmamaları koşuluyla" izin verileceğini belirtmiş olsa da, bu anketin sonucuna göre önceki yönetimin platformdaki bir dizi topluluk kuralını çiğnediğini düşündüğü bir ton hesap geri getirilmiş olacak.

Musk, yasaklanan hesapları geri getirmeyi bir "genel af" olarak tanımlıyor.

Daha Önce Yasaklanan Twitter Hesapları Geri Açılıyor!

Kullanıcıların %72'si Yasaklanan Hesapların Geri Açılmasını İstiyor

Bu haberi yazmış olduğumuz esnada anket şimdiden neredeyse iki milyon oy aldı ve ankete katılan Twitter kullanıcılarının neredeyse %72'si evet oyu verdi.

Bu, Musk'ın Twitter'daki hesapların engelini kaldırmasıyla ilgili yaptığı ikinci anket. İlk anket geçen hafta yapılmıştı ve eski başkan Donald Trump'ın platforma geri getirilip getirilmeyeceği sorulmuştu. Kullanıcıların çoğunluğu bu ankette evet oyu verdi ve kısa süre sonra Donald Trump'ın resmî hesabı Twitter'a geri döndü.

Peki siz bu karar hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Twitter Alternatifi Hive Social'ın Kullanıcı Sayısı Hızla Artıyor!
SOSYAL MEDYA

Twitter Alternatifi Hive Social'ın Kullanıcı Sayısı Hızla Artıyor!

Son dönemde Twitter'da yaşanan gelişmeler sonucunda kullanıcılar alternatif sosyal medya platformlarına yönelmeye başladı. Bu platformlar arasında yer alan Hive Social, kullanıcı sayısı ile gündeme geldi.

Ünlü Hacker Elon Musk Tarafından İşe Alındı: Görevi Twitter'ı Düzeltmek!
İNTERNET

Ünlü Hacker Elon Musk Tarafından İşe Alındı: Görevi Twitter'ı Düzeltmek!

Twitter'ın başına geçtiğinden beri çalışanlarının çoğunu işten çıkaran ve kalan çalışanlara da zorlu görevler yükleyen Elon Musk, önemli bir sorunu çözmek için hacker camiasının ünlü ismini işe aldı.

YORUMLAR