Discord Nitro Ücretsiz Oldu: Fırsatı Kaçırmayın!

Epic Games yine oyunculara yönelik kampanyalarıya dikkat çekiyor. Yeni fırsat, ücretsiz Discord Nitro. Detaylar haberimizde!

Şimdiye kadar dağıttığı ücretsiz oyunlarla oyuncuların gönlünde taht kurmayı başaran Epic Games, yine oldukça faydalı bir kampanya ile karşımızda. Epic Games şimdi de ücretsiz Discord Nitro dağıtacak.

Tüm Epic Games kullanıcılarının yararlanabileceği kampanya 7 Haziran'a kadar geçerli. Hediyeyi kazanmak için son 12 ay içerisinde Discord Nitro'ya abone olmamış bir hesaba ihtiyacınız var.

Epic Games Ücretsiz Discord Nitro Dağıtıyor: Nasıl Alınır?

Epic Games Ücretsiz Discord Nitro Nasıl Alınır?

Epic Games Store tarafından veriken ücretsiz Discord Nitro'yu kazanmak için belirli şartları sağlıyor olmanız gerekiyor. Öncelikle, hesabınızda Discord Nitro bulunmamalı ve 12 ay boyunca herhangi bir Discord Nitro alışverişi yapmamış olmanız gerekli.

Daha sonrasında buraya tıklayarak Epic Games Store üzerinden Discord'u kütüphanenize ekleyin. E-postanıza gelecek olan aboneliği aktif etme bağlantısına tıklayın. Daha sonrasında yönergeleri takip ederek banka kartınızla Discord Nitro ödemesini gerçekleştirin. Bu aşamada kartınızdan 18.36 TL çekilecek fakat bu yalnızca doğrulama amaçlı. Daha sonrasında ücret iade edilecek.

Unutmayın, kampanya 7 Haziran tarihine kadar geçerli. Ancak 7 Haziran tarihine kadar kampanyaya katıldıktan sonra gelen kodu 7 Temmuz tarihine kadar aktif etme hakkına sahipsiniz. Kodu aktif ettiğinizde 1 ay boyunca Discord Nitro'yu ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Discord Nitro TL ile Satılmaya Başlandı: Fiyatlar Açıklandı
YAZILIM

Discord Nitro TL ile Satılmaya Başlandı: Fiyatlar Açıklandı

Popüler sohbet uygulaması Discord, yerel fiyatlandırma modeline geçti. Bununla birlikte Discord Nitro TL abonelik fiyatları belli oldu.

YORUMLAR