Dünya Kupası'nda Nevzat Aydın Laneti: Formasını Giydiği Takım Kaybediyor!

Yemeksepeti'nin kurucusu ünlü Türk girişimci Nevzat Aydın, son günlerde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla Dünya Kupası'na kötü şans getiriyor. İşte detaylar!

Dünya Kupası'nda Nevzat Aydın Laneti: Formasını Giydiği Takım Kaybediyor!

Yemeksepeti'nin eski CEO'luğu görevini yürüten girişimci Nevzat Aydın, futbol fanatiği olmasıyla tanınıyor. Dünyanın en büyük futbol etkinliği olan Dünya Kupası'nın başlamasıyla birlikte turnuvaya dair paylaşımlar yapmaya başlayan Nevzat Aydın'ın takımlara getirdiği kötü şans, sosyal medyada alay konusu oldu.

Dünya Kupası'nı yakından takip etmek için Katar'a giden ünlü iş adamı, Arjantin forması giyerek "Tarafımız belli bugün." yorumuyla yaptığı paylaşımın ardından Suudi Arabistan Arjantin'i 2-0 mağlup etti. Arka arkaya formasını giydiği takımlara şanssızlık getiren Nevzat Aydın'ın son kurbanı Brezilya oldu.

Dünya Kupası'nda Nevzat Aydın Laneti: Formasını Giydiği Takım Kaybediyor!

Formasını Giydiği Tüm Avrupa Milli Takımları Elendi!

Nevzat Aydın'ın ikinci kurbanı futbolun efsane milli takımlarından Almanya oldu. Nevzat Aydın'ın formasını giymesinen kısa bir süre sonra Almanya Milli Takımı, Japonya Milli Takımı'na mağlup olarak turnuvadan elendi.

Belçika ve İspanya'nın da turnuvaya veda etmesiyle birlikte Nevzat Aydın'ın formasını giydiği tüm Avrupa takımları turnuvadan elenmiş oldu. Dün gece Nevzat Aydın'ın turnuvanın iki favorisi Brezilya ve Arjantin'in formasını giymesi ise sosyal medya kullanıcıları tarafından tepki topladı.

Nevzat Aydın'ın laneti sambacıları da vurdu. Brezilya, dün gece oynanan karşılaşmada Hırvatistan'a penaltılarda elendi. Arjantin ise 2-0 önde olduğu maçta art arda yediği goller sonrasında penaltılar sonucu galibiyeti zor da olsa elde etti.

Sosyal medyada birçok kullanıcı, Nevzat Aydın'dan destekledikleri takımın formasını giymemesini istedi.

Nike, Dünya Kupası'na Özel Reklamını Yayınladı
İNTERNET

Nike, Dünya Kupası'na Özel Reklamını Yayınladı

Dünya Kupası'nın başlamasına yaklaşık 2 gün kadar az bir süre kaldı ve Dünya Kupası'nda adından söz ettirmesi beklenen pek çok isim ve çocukluğumuzun futbol yıldızları Nike'ın Dünya Kupası'na özel hazırladığı reklamda bir araya geldi.

YORUMLAR