Duolingo Aile Planı Duyuruldu: Avantajları Neler?

Yabancı dil öğrenme uygulaması Duolingo, aile planı ve yeni dillerle ilgili duyuruda bulundu. Peki, uygulamaya hangi diller ekleniyor ve yeni plan ne sunuyor?

Duolingo aile planı hakkında önemli bir duyuru yaptı. Geçen günlerde gerçekleştirilen Ducon 2021'de yer alan önemli açıklamaları tek bir tweet dizisinde toplayan hizmetin arkasındaki ekip, uygulamanın kullanıcılarına sunulan yeni abonelik planının ayrıntılarını da paylaştı.

Yeni abonelik paketini satın alan aile üyelerin birden fazla hesap için Plus abonelikten yararlanabileceği ve bunun için ek bir ücret ödemesine gerek olmayacağı belirtildi. Aile planı kapsamında Plus abonelik elde eden kullanıcıların yararlanabileceği bazı özellikler de bulunuyor.

Yabancı Dil Öğrenebileceğiniz En İyi 10 Android Uygulaması
MOBİL

Yabancı Dil Öğrenebileceğiniz En İyi 10 Android Uygulaması

Yeni bir dil öğrenmenin çeşitli zorlukları olabiliyor. Kelime dağarcığı, dil bilgisi ve diğer bilgileri öğrenmeye çalıştığınız süreçte çeşitli kaynaklara ihtiyaç olabiliyor.

Duolingo Aile Planı Kullanmanın Avantajları

  • Bir aile üyesi bir aile paketi satın aldığında ailenin geriye kalan 5 üyesinin ek ücret ödemeden Plus abonelikten yararlanmasını sağlayabilir. Bu planın yıllık maliyeti ise yaklaşık 120 dolardır.
  • Aile üyeleri sınırsız kalp özelliğinden yararlanabilir. Kalp, Duolingo'da seviyeyi tekrar başlatmak için ihtiyaç duyulan bir ögedir. Kullanıcı eğer bir seviyeyi başarılı bir şekilde tamamlayamazsa o seviyeyi yeniden başlatmak için bir kalpten vazgeçmesi gerekir. Normal kullanıcıların günlük belirli bir sayıda kalp hakkı vardır. Her gün verilen kalp miktarı sona erdiğinde kullanıcı seviyeyi tekrarlayamaz.
  • Aile üyelerinin tamamı Plus abonesi sayıldığından uygulamada da reklam yer almaz. Böylece kullanıcıların her seviye tamamlandığında ortaya çıkan görüntülemesi zorunlu reklamları atlamak için uğraşmasına gerek kalmıyor.
  • Kullanıcılar istediği zaman yeterlilik sınavını başlatabiliyor ve hata alıştırması yapabiliyor.

Duolingo Aile Planının Dezavantajları Neler?

  • Plan sadece 12 aylık satın alımlar için geçerli. Kullanıcı, aylık faturalandırma seçeneğinden yararlanamıyor.

Duocon 2021'de Öne Çıkanlar

  • Uygulamaya 5 dil daha ekleniyor. Bunlar şu şekilde sıralanabilir: Haitian Creole, Zuluca, Xhosa, Tagalogca, Maorice. Duolingo, yeni dillerin eklenmesi için Nal'ibali ile birlikte çalıştı.
  • Seslendirmelerin daha gerçekçi bir hale getirilmesi için her dilde 6.000 dil bilimi uzmanla çalışıldı.
  • Birdbrain AI teknolojisi sayesinde kullanıcılardan Duolingo Hoots ile günlük yazma görevlerini tamamlaması istenecek. Teknoloji ise hataların düzeltilmesinde devreye girecek.
  • Uygulama, çocuklar için daha renkli bir hale getiriliyor.
  • Aynı uygulamanın geliştiricileri, gelecek yıl matematik uygulaması da geliştirmeyi planlıyor. 2022 yılında dünyadaki herkesin erişebileceği bir matematik uygulamasının kullanıma sunulacağı belirtildi.

YORUMLAR