Elon Musk, Gelecek Yıl TEKNOFEST'e Katılacağını Söyledi!

Ünlü milyarder Elon Musk, gelecek yıl düzenlenecek olan TEKNOFEST'e katılacağını söyledi. Musk'ın bu haberi herkesi çok heyecanlandırdı. İşte ayrıntılar!

Tesla ve SpaceX gibi şirktelerin sahibi olan Elon Musk, son günlerde Türkiye gündeminde sürekli üst sıralarda. Musk'ın geçtiğimiz haftalarda Tesla fabrikası için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan teklif alması üzerine birçok haber yapıldı.

Gözler ünlü milyarderin yatırım için Türkiye'yi seçip seçmeyeceğine çevrilmişken yeni bir haber geldi. Elon Musk, gelecek yıl TEKNOFEST'e katılacağını duyurdu.

X Hesabından Paylaştı!

Hatırlarsanız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler 78. Genel Kuruluna katılmak üzere New York'a gitmişti. Bu sırada Elon Musk'la da görüşmüştü. Ardından Erdoğan, Musk'ı TEKNOFEST'e davet etmişti.

Elon Musk, çok geçmeden X hesabından daveti kabul ettiğini belirten bir paylaşım yaptı.

Elon Musk paylaşımında Erdoğan'a teşekkür ederek "Gelecek yıl TEKNOFEST'e bizzat katılmayı ve Türkiye'deki yatırım fırsatlarını görüşmeyi dört gözle bekliyorum." şeklinde bir açıklama yaptı.

Türkiye'de düzenlenen havacılık, teknoloji ve uzay teknolojisi festivali TEKNOFEST, Türkiye'nin uzay planlarını gerçekleştirmesi için önemli bir adım.

Elon Musk'ın bu festivale katılacak olması da Türkiye'nin SpaceX ile iş birliği kurma ihtimalini ileriye taşıyabilir.

Elon Musk, Starlink Türkiye'nin Başına Tanıdık Bir İsmi Atadı!
Yaşam

Elon Musk, Starlink Türkiye'nin Başına Tanıdık Bir İsmi Atadı!

2020 yılının Aralık ayında Türkiye'de faaliyete geçen Starlink Türkiye'nin genel müdürü bugünkü atama ile belli oldu.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizimle aşağıdaki kutucuktan paylaşabilirsiniz.