Elon Musk Üçüncü Dünya Savaşı Hakkında Çarpıcı Bir Yorum Yaptı!

İş insanı Elon Musk, Üçüncü Dünya Savaşı hakkında çarpıcı bir yorum yaptı. Ünlü milyarderin sözleri yankı uyandırdı. İşte ayrıntılar!

Ünlü iş insanı Elon Musk, katıldığı Space odasında açıklamalarda bulundu. Konuşması sırasında ona yöneltilen Üçüncü Dünya Savaşı sorusuna verdiği cevapla bir anda tüm sosyal medyada gündem oldu.

"Uyurgezer Bir Şekilde Gidiyoruz"

Elon Musk'a katıldığı Space odasında 18 gündür devam eden İsrail-Hamas savaşıyla ilgili bir soru yöneltildi. Musk, "İsrail-Hamas savaşı nereye gidiyor? Bu, Üçüncü Dünya Savaşı'na yol açabilir mi?" sorusuna çarpıcı bir yanıt verdi.

Elon Musk bu soruya "Üçüncü Dünya Savaşı'na doğru uyurgerzer bir şekilde gidiyoruz." şeklinde cevap verdi. Ünlü iş insanının bu cevabı sosyal medyada bir anda viral oldu. Kullanıcılar Musk hakkında çeşitli yorumlarda bulundu.

Geçtiğimiz süreçte İsrail-Filistin savaşı ile ilgili X üzerinden dezenformasyon amaçlı paylaşımlar yapıldığına dair Avrupa Birliği'nden uyarı alan Elon Musk, Üçüncü Dünya Savaşı ile ilgili görüşlerini açıkça ifade etti.

Elon Musk, Wikipedia ile Dalga Geçti: İsmini "Dickipedia" Olarak Değiştirirse 1 Milyar Dolar Verecek!
İNTERNET

Elon Musk, Wikipedia ile Dalga Geçti: İsmini "Dickipedia" Olarak Değiştirirse 1 Milyar Dolar Verecek!

Dijital ansiklopedi Wikipedia'nın (Vikipedi) kurucusu Jimmy Wales ile Elon Musk arasındaki tartışmalar zaman zaman gündeme geliyor. Elon Musk her seferinde olayları tiye alarak paylaşımlar yapıyor.

Peki siz Elon Musk'ın söylediklerine katılıyor musunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki bölümden bizimle paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR