Elon Musk'ın Babası, Oğlunun Hayatını Anlatacak Filmden Rahatsız: Peki Neden?

Elon Musk'ın babası, oğlunun hayatını anlatacak filmden rahatsız oluyor. Filmde kendisinin yanlış tanıtılacağını düşünüyor. İşte ayrıntılar!

Bildiğiniz üzere Elon Musk'ın hayatı biyografik bir filme dönüştürülüyor. Ancak Musk'ın babası Errol Musk, film hakkında bazı endişelere sahip. Filmde kendisinin 'kötü baba' olarak tanıtılmasından çekiniyor.

Filmin Yönetmeniyle Görüşmek İstedi!

77 yaşındaki Errol Musk, Elon Musk'ın çocukluk döneminde büyük izler bıraktı. Mühendislik, pilotluk, zümrüt ticareti gibi işlerle uğraşan Errol Musk, oğlunu pek çok çocuğun hayatını kaybettiği kötü koşullardaki Güney Afrika vahşi doğa kampına göndermiş ve 10 kilo kaybetmesine neden olmuştu.

Hatta Elon Musk bir keresinde babasını “şeytanın üzerinde ayrıntısıyla düşündüğü bir plan” olarak tanımlamıştı. Musk'ın biyografisini yazan yazar Walter Isaacson da kitabında bunlardan bahsetmişti.

Elon Musk'ın hayatını anlatacak filmin bu kitaptan uyarlanıyor olması, baba Errol Musk'ı bir hayli rahatsız etti. Bu sebeple filmin yönetmeni Darren Aronofsky ile görüşmek istediğini ve yazar Walter Isaacson ile aynı hatayı yapmamasını söyledi.

"Isaacson'ın kitabı doğru değil, uzaktan yakından alakası yok. Sayın Aronofsky, eğer beni dünyaya kötü adam olarak gösterecekseniz lütfen Walter Isaacson'ın yaptığı hatayı yapmayın ve gelip benimle oturun." şeklinde bir çağrıda bulundu.

Elon Musk'ın Hayatı Film Oluyor: Yönetmen Kim?
Sinema

Elon Musk'ın Hayatı Film Oluyor: Yönetmen Kim?

Elon Musk'ın hayatı film oluyor. Ünlü milyarderin biyografik filmini Amerikan yapım şirketi A24 üstlendi. İşte ayrıntılar!

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı aşağıdaki bölümden bizimle paylaşabilirsiniz.