En Bozulan ve Tamir Gören Otomobil Markaları Açıklandı!

ABD’de bir araştırma şirketi olan CarMD en az bozulan otomobilleri açıkladı. Listede hangi markalar var? İşte detaylar!

Türkiye'de artan kur nedeniyle otomobil almak oldukça zorlaştı. Fakat sürücülerin masrafı, otomobili satın aldıktan sonra da bitmiyor. Buna benzin, modifiye, yeni parça ekleme, rutin bakımlar gib birçok maliyet ekleniyor. 

Amerika Birleşik Devletleri'nden CarMD araştırma şirketi ilgili verileri toplayarak en az bozulan 5 otomobili listeledi.

CarMD'ye Göre En Az Bozulan 5 Otomobil

  • Mazda: Japon otomobil pazarının en büyük markalarından biri olan Mazda bu listede yer alıyor. Ne yazık ki Mazda satışları Türkiye'den çekildi, fakat yedek parça satışı 2034'e kadar devam edecek.
  • Toyota: Bu markanın en dikkat çeken özelliği otomobilin motor ve şanzıman dayanıklılığı. Kullanıcıları bu iki parçanın sağlamlığından oldukça memnun.
  • Acura: Bu marka 1986 yılından beri ABD, Kanada ve Hong Kong ülkelerine lüks otomobil satışı yapmasıyla ünlü. Türkiye'de pek bilinen bir marka olmasa da en az bozulan otomobillerden biri de Acura.
  • Hyundai: Türkiye'de popüler sayılan Hyundai bir Kore otomobil markası. Geçtiğimiz yıl Türkiye içerisinde 46.998 tane Hyundai satıldı.
  • Honda: Bu Japon otomobil markası her yaştan kullanıcı tarafından tercih ediliyor. Rahat olmasının dışında nadiren bozulmasıyla gündeme gelen Honda, Türkiye'de de tercih edilen otomobiller arasında.

MG Otomobil Fiyat Listesi - 2024
Otomobil

MG Otomobil Fiyat Listesi - 2024

Üst sınıf teknolojiyle tasarlanan MG otomobil, ülkemize yeni giriş yaptı. Türkiye’ye geldikten sonra özellikleriyle pek çok insanın dikkatini çekmeyi başaran MG’nin elektrikli modelleri kaliteli standartlardan oluşuyor.

YORUMLAR