Epic Games'e Düzenlenen Siber Saldırı Hakkında Yeni Gelişmeler: Aslında Hacklenmedi mi?

Popüler oyun şirketi Epic Games, geçtiğimiz günlerde siber saldırıya uğradı. Peki durumla ilgili güncel durum ne? İşte detaylar!

Dünyanın en popüler oyun şirketlerinden biri olan Epic Games geçtiğimiz günlerde siber saldırıya uğradı ve kullanıcıları bilgileri ile şirket bilgileri çalındı.

Bir fidye yazılımı grubu olan Mogilevich kullanıcıların e-postaları, şifreleri, tam adları, ödeme bilgileri, kaynak kodları gibi birçok veriyi ele geçirdi. Bu hack durumuyla ilgili yeni bilgiler gelmeye başladı. Son gelen bilgiler şirketin aslında hacklenmediği yönünde. 

Epic Games Gerçekten Hacklendi mi?

Geçen hafta Mogilevich isimli bir hacker grubu tarafından Epic Games'in siber saldırıya uğradığı ve kullanıcı bilgileri başta olmak üzere şirkete dair önemli bilgilerin de ele geçirildiği açıklanmıştı.

Aynı grubun yaptığı son açıklama, böyle bir olayın yaşanmadığı ve hackerların kandırılması için ortaya atılmış bir iddia olduklarını öne sürdü. Ancak birçok kişi bu iddiaların doğruluğundan da pek emin değil.

Yaşanan bu olayla ilgili beklenmedik açıklamalarda bulunan Mogilevich, başka hacker gruplarına Epic Games verilerini satacağına dair söz verdiklerini iddia etti. Bu sayede onları şirketi hackleme teşebbüsünden vazgeçereceklerini düşünerek bir yalan söylediklerini açıkladı.

8 farklı gruba bir takım verileri de satan Mogilevich, bu verilerin Epic Games'e ait olup olmadığını henüz net bir şekilde kanıtlamadı. Şirketin resmi açıklamasında da herhangi bir siber saldırıya maruz kalmadıkları yönünde.

Epic Games İndirme Hızı Artırma Nasıl Yapılır?
NASIL YAPILIR

Epic Games İndirme Hızı Artırma Nasıl Yapılır?

Epic Games indirme hızı artırma yolları, popüler dijital oyun mağazasından satın aldığı oyunu indirirken sorun yaşayan oyuncular tarafından merak ediliyor.

Epic Games'in açıklamaları ile Mogilevich'in açıklamaları bu durumda örtüşüyor gibi görünüyor. Konuyu takip eden insanların kafası oldukça karışsa da ilerleyen günlerde tüm gerçekler ortaya çıkacak gibi duruyor.

YORUMLAR