FIFA 18 Demo Yayınlandı! FIFA 18 Demo İndir

Electronic Arts, 29 Eylül tarihinde çıkış yapacak olan ve heyecanla beklenen futbol oyunu FIFA 18 için bir demo sürümü yayınlayacağını daha önceden duyurmuştu. 12 Eylül tarihinde yayınlanan FIFA 18 demo ile oyunun nasıl göründüğünü ve nasıl oynandığını t

FIFA 18 Demo Yayınlandı! FIFA 18 Demo İndir

Electronic Arts, 29 Eylül tarihinde çıkış yapacak olan ve heyecanla beklenen futbol oyunu FIFA 18 için bir demo sürümü yayınlayacağını daha önceden duyurmuştu. 12 Eylül tarihinde yayınlanan FIFA 18 demo ile oyunun nasıl göründüğünü ve nasıl oynandığını tecrübe edebileceğiz.

PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için yayınlanacak demoyu oyun konsolu sahipleri, konsollarına özel dijital oyun mağazaları üzerinden indirebilecekler. PC oyuncuları ise Origin üzerinden FIFA 18 demoyu indirebilecekler. Peki FIFA 18 demo sürümünün içeriği ne olacak? Electronic Arts'ın paylaştığı bilgilere göre oyuncular FIFA 18 demoda oyunun Kick Off modunu oynayabilecekler. Ayrıca Alex Hunter'ın hikayesini konu alan Journey modunun önizlemesine de yer veriliyor.

FIFA 18 demoda yer alacak takımlar şu şekilde listeleniyor:

- Manchester United
- Manchester City
- Real Madrid CF
- Atlético de Madrid
- Juventus F.C.
- FC Bayern Munich
- Paris Saint-Germain F.C.
- LA Galaxy
- Toronto FC
- Boca Juniors
- C.D. Guadalajara
- Vissel KobeManchester  United

Demoda maç yapabileceğiniz stadyumlar ise şunlar:

- Santiago Bernabéu
- La Bombonera
- StubHub Center
- King Fahd Stadium

Oyunun demosunu bu bağlantıyı kullanarak Origin hesabınıza ekleyebilirsiniz:

Oyunu Origin kütüphanenize ekledikten sonra bilgisayarınıza indirmek için Origin masaüstü yazılımını kullanmanız gerekiyor:

FIFA 18, TFF ile Anlaşıldığını Duyurdu

YORUMLAR