Formula 1'in Türkiye'deki Yayın Hakkı Belli Oldu: Nerede Yayınlanacak?

Dünyanın her yerinde büyük bir ilgiyle takip edilen Formula 1'in Türkiye'deki yayıncısı belli oldu. Peki nereden izlenebilecek? İşte detaylar!

Formula 1 artık Türkiye televizyonlarından da izlenebilecek. Spor ve medya kanalı olan beIN Medya Grubu, Formula 1 Dünya Şampiyonası'nı 2033'e kadar aldı. 

beIN Sports, yalnızca Türkiye için değil aynı zamanda Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgelerinde yer alan 25 farklı ülkenin  yayın haklarını da birçok alanda kapsıyor. Bunlara antrenman turları, koşu yarışları, Formula 2, Formula 3 ve Porsche Supercap da dahil.

Bu Anlaşmayla İlgili Yorumlar Neler?

Digiturk ve beIN Medya Grubu Üst Yöneticisi olan Yousef Al-Obaidly anlaşmayla ilgili şunları ekledi:

''Formula 1, olağan üstü pörtföyümüzün en önemli parçalarından biri. Milyonlarca sporsever için heyecan verici Formula 1 deneyimleri yaratmanın yanı sıra merak uyandıracak içerikler ve yenilikçi yayıncılık yoluyla yeni bir jenarasyonun oluşmasını sağlamak için sabırsızlanıyoruz.''

Formula 1 Başkanı ve Üst Yönetici olan Stefano Domenicali de 2004'ten bu yana Orta Doğu'da yarışlara ilgi duyan hayran kitlesinde artış olduğunu belirtti. beIN hakkında kendilerine kaliteli bir iş ortağı bulduklarından bahsetti. 

beIN Connect Üyelik İptali Nasıl Yapılır?
İNTERNET

beIN Connect Üyelik İptali Nasıl Yapılır?

beIN Connect, dünya ve Türkiye’de hizmet veren bir dijital içerik izleme platformudur. Bu platform hizmetlerini abonelik sistemiyle vermektedir.

beIN, bu anlaşma ile birlikte toplam 35 ülkede Formula 1'in yayıncısı haline gelmiş oldu.

YORUMLAR